Η τελευταία ανάρτηση του επιχειρηματία που αυτοκτόνησε μέσα στο μαγαζί του

Ημερομηνία:

Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε χθες γνωστός επιχειρηματίας του Βόλου, μέσα στην καφετέρια που διατηρούσε στο κέντρο της πόλης.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 60χρονος Γιώργος Καλέργης, φέρεται να άφησε σημείωμα πριν την αυτοχειρία, ενώ η τελευταία ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook, πριν από δέκα μέρες, μαρτυρούσε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν, λόγω των συνθηκών της καραντίνας που επέβαλαν και τη μη λειτουργία της εστίασης.

Όπως είχε γράψει: «Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα ….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αίγιο: Διεθνές συνέδριο για τις Αχαϊκές αποικίες και την Αρχαία Ελίκη

Στο επίκεντρο της αρχαιολογικής και ιστορικής έρευνας θα βρεθεί...

Ηγουμενίτσα: «Αν αγνοείς ένα πρόβλημα, δεν σταματάει να υπάρχει. Ε;»- Οι αναρτήσεις της Πηνελόπης

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν τα τελευταία μηνύματα που είχε δημοσιεύσει...

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη: Σήμερα το αντίο στον Δημήτρη

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Πύργου από...

Αιγιάλεια: Tο 3ο τιμητικό αφιέρωμα στον Σπυρίδωνα Περεσιάδη – δείτε φωτο

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα απόδοσης χρέους, ο...