Η Θεσσαλονίκη γέμισε Χαμόγελα στον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Zeniθ

Ημερομηνία:

Η Θεσσαλονίκη γέμισε Χαμόγελα, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, από τους δρομείς που συμμετείχαν στον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης – Zeniθ, στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της χώρας.

Με τεράστια αύξηση συμμετοχών και εντονότερο κοινωνικό αποτύπωμα από κάθε άλλη φορά, ο 10ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης – Zeniθ ολοκληρώθηκε επιτυχώς, παρασύροντας χιλιάδες ανθρώπους σε μία μοναδική εμπειρία άθλησης και ζωής, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τον αγώνα του Οργανισμού να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια που έχει ανάγκη.

Χάρη στη συγκινητική πρωτοβουλία της διοργάνωσης, 1€ από κάθε ατομική συμμετοχή και 0,50€ από κάθε ομαδική συμμετοχή θα διατεθούν στον Οργανισμό, συνεισφέροντας στην προσπάθεια Ενεργειακής Αναβάθμισης της Μονάδας Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης» του Οργανισμού, με φωτοβολταϊκό σύστημα, το οποίο θα προσφέρει αυτονομία στη λειτουργία των ιατρείων.

Την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων ενίσχυσαν με τη συμμετοχή τους δύο Κινητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Νεογνών και Παιδιών (ασθενοφόρα) του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στελεχωμένες από διασώστες του Οργανισμού, πιστοποιημένους από το ΙΕΚ ΕΚΑΒ.

Ένα μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ στους φίλους δρομείς που συμμετείχαν στους αγώνες με την running team του Οργανισμού και στις εταιρίες που επέλεξαν να «τρέξουν» για το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υποστηρίζοντας έμπρακτα την ακατάβλητη προσπάθεια του Οργανισμού να ανταπεξέλθει σε κάθε ανάγκη παιδιού ή οικογένειας στην Ελλάδα:

  • Cetracore – Jetoil
  • FoodTec Solutions
  • Stone Group International

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2023.

Η Θεσσαλονίκη γέμισε Χαμόγελα στον 10ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης - Zeniθ

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Μέχρι και Jet Ski πεταμένο σε χωματερή κάτω από τη Γέφυρα του Νέου Λιμανιού

Νέο περιστατικό ανεξέλεγκτης εναπόθεσης απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων βλέπει...

Δυτική Ελλάδα: Σχέδιο της Περιφέρειας για μεταφορά φαρμάκων με drones σε δυσπρόσιτες περιοχές

Η αξιοποίηση των drones για την ταχύτερη μεταφορά φαρμάκων,...

Κάτοικοι Βορείου Τομέα σε ΔΕΥΑΠ:«Ζητάμε ίση μεταχείριση και μείωση στο κόστος σύνδεσης»

Κάτοικοι του Βορείου Τομέα του Δήμου Πατρέων απάντησαν σε...