Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΥΙΑΣ: Πως χάθηκε η 39χρονη Μαρίνα δίπλα από την κόρη της! Τι αντιμετώπισε ο αγαπημένος της σύζυγος

    Ημερομηνία:

    Αποχαιρέτησε τη σύζυγο και το ανήλικο παιδί του το βράδυ της Πέμπτης και έφυγε για το μεροκάματο. Τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα αντίκριζε κατά την επιστροφή του στο σπίτι τους χθες το πρωί, οπότε και βρήκε νεκρή τη 39χρονη γυναίκα του.

    Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα στην Αγυιά Πατρών, νωρίς το πρωί της Παρασκευής, όταν ο οδηγός ταξί, μετά από νυχτερινή βάρδια, επέστρεψε και εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις της στην κουζίνα τη νεαρή σύζυγό του. Δίπλα της, βρισκόταν η 4χρονη κόρη τους.

    «Η μαμά γονατιστή από το βράδυ» φέρεται πως ήταν τα πρώτα λόγια που είπε το κοριτσάκι στον πατέρα της. Πληροφορία που σε πρώτη φάση προσδιόριζε χρονικά τη στιγμή που η μητέρα κατέληξε. Από την αυτοψία του ιατροδικαστή που κλήθηκε στον χώρο ο θάνατος της 39χρονης Μαρίνας Μερτζάνη -με καταγωγή από την Κόρινθο- επήλθε αρκετές ώρες πριν βρεθεί από τον σύζυγό της. Διάστημα κατά το οποίο η 4χρονη παρέμενε μόνη της με τη σορό.

    GLEARNET

    Στο διαμέρισμα, μετά από κλήση του άνδρα στο τηλεφωνικό κέντρο της Αμεσης Δράσης, έσπευσαν αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος και της Ασφάλειας Πατρών. Από την έρευνα δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ύπαρξη αίματος στη μύτη, δικαιολογείται ως τραύμα προερχόμενο κατά την πτώση της γυναίκας.

    Η αποκάλυψη του τραγικού συμβάντος κινητοποίησε και τα μέλη του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για παροχή υποστήριξης στον πατέρα. Κατά πληροφορίες, η 39χρονη ήταν μητέρα και ενός 13χρονου παιδιού. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α’ Αστυνομικό Τμήματος. Η διενέργεια νεκροψία- νεκροτομής, αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα...

    Κυριακάτικο σεξ: Κάνετε μπάνιο μαζί και…

    Από όλα τα δωμάτια στο σπίτι το μπάνιο είναι...

    «Είμαι μια μητέρα που θήλαζα τον άνδρα μου» – Τώρα θέλουν και τέταρτο παιδί για να το κάνουν ξανά

    Μια γυναίκα από την Φλόριντα δημιούργησε έναν ιδιαίτερο δεσμό...

    Οι αρχαίοι Ελληνες κυκλοφορούσαν και γυμνοί

    Οι αρχαίοι Έλληνες δεν θεωρούσαν απρέπεια να κυκλοφορεί κάποιος...