Η Βουλή των Ελλήνων στηρίζει τα παιδιά πεσόντων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

    Ημερομηνία:

    Από το 2010 έως σήμερα, η Βουλή των Ελλήνων παραμένει σταθερά στο πλευρό των οικογενειών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

    Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, κατά το τρέχον έτος 2023 διατίθεται για τη στήριξη 72 παιδιών 43 συνολικά πεσόντων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, το ποσό των 625.750 ευρώ. Πρόκειται για παιδιά που είναι ακόμη ανήλικα ή σπουδάζουν.

    Με τη συμβολική αυτή ενέργεια, η Βουλή τιμά έμπρακτα τη μνήμη εκείνων που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας με αυτοθυσία το λειτούργημά τους και την πατρίδα. Οι οικογένειες που άφησαν πίσω τους χρειάζονται στήριξη και η Βουλή είναι πάντα έτοιμη να τους την προσφέρει.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 7/11/2025

    12:40 COSMOTE SPORT 5 HD MotoGP 2025 Γκραν Πρι...

    Πετρέλαιο θέρμανσης: Απογείωση… τιμών, μετά την πτώση της θερμοκρασίας

    Τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το επίδομα θέρμανσης, δίνοντας ανάσα...

    Η Πάτρα φιλοξένησε για πρώτη φορά το 21ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιαπωνικής Ξιφομαχίας Kendo (φωτο)

    Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Πάτρα φιλοξένησε για πρώτη φορά...

    Πάτρα: Ετοιμη η Πλατεία στο Βλατερό

    Στο Βλατερό αναπλάστηκε η Πλατεία  προσφέροντας ένα νέο χώρο...