Η ΒΡΟΧΗ «ΤΑ ΜΟΥΣΚΕΨΕ», ΕΓΙΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ, Η ΝΥΦΗ ΛΙΠΟΘΥΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΗΣΑΝ… Ο ΕΝΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ: Της κακομοίρας σε δεξίωση γάμου και δύο βαπτίσεων!

Ημερομηνία:

Η νύφη λιποθυμούσε, οι συγγενείς των μωρών που βαπτίζονταν φώναζαν, ο ιδιοκτήτης του χώρου δεξιώσεων… έτρεχε και δεν έφτανε, το ρεύμα κοβόταν, ο στολισμός έμεινε μισός, έξω έβρεχε και μέσα στο κατάστημα ήταν ο ένας… πάνω στον άλλον! Ποια ήταν η αιτία του κακού; Η δυνατή βροχόπτωση και ο καιρός που… τα μούσκεψε! Ο ιδιοκτήτης του χώρου είχε κανονίσει την δεξίωση τριών τελετών στον χώρο του, φυσικά… σε διαφορετικά «επίπεδα». Ο γάμος εξωτερικά στον προαύλιο χώρο, η μία βάπτιση στο ισόγειο και η άλλη… στον άλλον όροφο.

PHILOXENIA

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%87%ce%b7-%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b5-%ce%b5%ce%b3%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%ce%b6%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%b5%cf%83-%ce%b7/

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Φωτιά στο Νεοχώρι Πρέβεζας, εστάλη 112

Φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Νεοχώρι Πρέβεζας το μεσημέρι της...

Πάτρα: Νέα φωτιά στον Ριγανόκαμπο

Κλήση για πυρκαγιά στον καταυλισμό του Ρηγανοκάμπου έλαβε το...

Η Ιωάννα Τούνη ανοίγει φούρνο στο Παρίσι

Άμα έχεις το επιχειρηματικό δαιμόνιο, πάει και τελείωσε, δεν...