Ιαπωνία: κρατούσε την σορό της μητέρας της σε καταψύκτη για 10 χρόνια!

    Ημερομηνία:

    Μια Γιαπωνέζα που έκρυβε σε έναν καταψύκτη το πτώμα της μητέρας της που είχε πεθάνει πριν από 10 χρόνια εξήγησε την κίνησή της λέγοντας ότι φοβόταν πως θα της έκαναν έξωση από το διαμέρισμα εάν γινόταν γνωστός ο θάνατός της, όπως μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    Η αστυνομία δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Γιούμι Γιοσίνο, 48 ετών, συνελήφθη με την υποψία ότι «έκρυβε το πτώμα μιας γυναίκας» που βρέθηκε την Τετάρτη σε καταψύκτη σε διαμέρισμα του Τόκιο.

    Η κατηγορούμενη δήλωσε ότι έκρυβε το πτώμα εδώ και δέκα χρόνια διότι «δεν ήθελε να μετακομίσει» από το διαμέρισμα το οποίο μοιραζόταν με τη μητέρα της, όπως δήλωσαν αστυνομικές πηγές σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    Το ενοικιαστήριο του διαμερίσματος σε κτίριο του Τόκιο ήταν στο όνομα της μητέρας, η οποία εκτιμάται ότι κατά τον χρόνο του θανάτου της ήταν περίπου 60 ετών, σύμφωνα με το Kyodo News.

    Η Γιούμι Γιοσίνο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα στα μέσα Ιανουαρίου λόγω καθυστερήσεων στην καταβολή του ενοικίου και η μακάβρια ανακάλυψη έγινε από τον άνθρωπο που πήγε να το καθαρίσει.

    Σύμφωνα με τον Τύπο, δεν κατέστη δυνατό να καθοριστεί ο ακριβής χρόνος και η αιτία του θανάτου της γυναίκας από την νεκροοψία που διενεργήθηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μουσείο του Λούβρου: Βίντεο από τη στιγμή που οι διαρρήκτες κλέβουν τα κοσμήματα στη Γκαλερί Απόλλων

    Εντυπωσιακά πλάνα που μετέδωσε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV...

    Σεξ με αναμμένο φως: Ποιες το τολμούν

    Γιατί κάποιες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν σεξ με αναμμένο φως ενώ...

    Η Νέα Υόρκη πριν από 55 χρόνια

    Ηταν μια παγωμένη νύχτα εκείνη της 25ης Μαρτίου 1971...

    8 από τους πιο μισητούς άντρες στην ανθρώπινη ιστορία

    Η ιστορία είναι γεμάτη από ανθρώπους που ήταν καταπιεστές,...