Ιάσονας Πιπίνης: Έπεσε θύμα κλοπής ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού

    Ημερομηνία:

    Θύμα κλοπής έπεσε ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Ιάσονας Πιπίνης, καθώς άφησε την τσάντα του πάνω στη μηχανή του και επιστρέφοντας, η τσάντα είχε κάνει φτερά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο κ.Πιπίνης άφησε την τσάντα του πάνω στη μηχανή του, προκειμένου να μπει σε έναν φούρνο στην περιοχή της Δάφνης. Επιστρέφοντας όμως, και παρά τα λίγα δευτερόλεπτα που είχαν περάσει, η τσάντα του είχε κάνει φτερά.

    Φαίνεται πως μηχανή πέρασε δίπλα και ο συνοδηγός της, πήρε την τσάντα στα χέρια του, ενώ αμέσως οδηγός και συνοδηγός τράπηκαν σε φυγή.

    Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Ιάσονας Πιπίνης, δεν πρόλαβε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής ή κάποια άλλη χαρακτηριστικά της, που ίσως θα μπορούσαν να βοηθήσουν το έργο των αρχών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «ΠΕΙΡΟΣ»: Ενημερωτική εκδήλωση για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «ΠΕΙΡΟΣ» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων...

    Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία το επόμενο 48ωρο

    Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τίθενται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας...

    Πόσες θερμίδες χάνουμε με το σεξ;

      Το έχουμε ακούσει πολλές φορές πως η καλύτερη γυμναστική...

    Ποια είναι η μέρα που οι γυναίκες θέλουν περισσότερο σεξ

    Ενδεχομένως να το έχετε ήδη παρατηρήσει, αλλά μέσα στους...