Ιάσονας Πιπίνης: Έπεσε θύμα κλοπής ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού

    Ημερομηνία:

    Θύμα κλοπής έπεσε ο ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Ιάσονας Πιπίνης, καθώς άφησε την τσάντα του πάνω στη μηχανή του και επιστρέφοντας, η τσάντα είχε κάνει φτερά.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο κ.Πιπίνης άφησε την τσάντα του πάνω στη μηχανή του, προκειμένου να μπει σε έναν φούρνο στην περιοχή της Δάφνης. Επιστρέφοντας όμως, και παρά τα λίγα δευτερόλεπτα που είχαν περάσει, η τσάντα του είχε κάνει φτερά.

    Φαίνεται πως μηχανή πέρασε δίπλα και ο συνοδηγός της, πήρε την τσάντα στα χέρια του, ενώ αμέσως οδηγός και συνοδηγός τράπηκαν σε φυγή.

    Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο Ιάσονας Πιπίνης, δεν πρόλαβε να συγκρατήσει τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής ή κάποια άλλη χαρακτηριστικά της, που ίσως θα μπορούσαν να βοηθήσουν το έργο των αρχών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το συγκλονιστικό ρεπορτάζ του Ant1 για τον Γιώργο Παυλάκη! Τι λένε Πατρινοί συνάδελφοί του

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://www.antenna.gr/watch/1912722/i-oikogeneia-toy-ant1-thrinei-ton-thanato-toy-eikonolipti-giorgoy-paylaki

    Πάτρα: Το 6ο KinoFest – Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου, 24-28/9 στην Achaia Clauss

    Τo μοναδικό γερμανόφωνο Φεστιβάλ στην Ελλάδα επιστρέφει από τις...

    Πάτρα: Ποιες περιοχές δεν θα έχουν νερό το Σαββατοκύριακο λόγω διακοπών… ΔΕΗ

    Λόγω προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος από την ΔΕΗ σε κεντρικά...

    Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Συνήθως οι μεγάλες αγάπες ξεκινούν από έντονο μίσος

    Από προσωπική εμπειρία του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέφερε ότι οι μεγάλες...