Ιατρικός Σύλλογος Πάτρας: Στις κάλπες την Κυριακή 1.896 γιατροί

    Ημερομηνία:

    Στην τελική ευθεία για την ανάδειξη της διοίκησης της επόμενης θητείας προσέρχεται ο ιατρικός κόσμος της Πάτρας.
    Μεθαύριο θα διεξαχθούν οι κάλπες στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών όπου από τα 2.000 εγγεγραμμένα μέλη ταμειακώς εντάξει είναι τα 1.896 μέλη, τα οποία έχουν και δικαίωμα ψήφου.

    Πέντε είναι οι συνδυασμοί που θα αναμετρήσουν τις δυνάμεις τους στην κάλπη, οι: Ιατρική Ανεξάρτητη Συνεργασία με επικεφαλής την Άννα Μαστοράκου, «Δημοκρατική Παράταξη Ιατρών» με εκπροσώπους τους Απόστολο Σωτηρούδη και Κωνσταντίνο Σκουρλά, «Ενωτική Συνεργασία Ιατρών» με εκπρόσωπο τον Τάκη Γεωργακόπουλο, «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση –ΔΗΠΑΚ με επικεφαλής τον Θεόδωρο Τουλγαρίδη και «Ενιαία Μετωπική Ιατρική Συνεργασία – ΕΜΕΙΣ» που ανήκει στον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζιαζιά.

    Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν στα γραφεία του Συλλόγου, (Βότση 42. Πάτρα), για την ανάδειξη του νέου 13μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, του Πειθαρχικού Συμβουλίου (προέδρου, αντιπροέδρου και 6 μελών), των δέκα εκπροσώπων του Συλλόγου στην Γενική Συνέλευση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και της Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Και πάλι κατασκήνωση ρομά στην Ηρώων Πολυτεχνείου

    Στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται οι κάτοικοι της Ηρώων...

    X. Μπονάνος: Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ψωφίδας

    Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφθηκε το Δημοτικό Σχολείο...

    Έγκλειστος των φυλακών Αγίου Στεφάνου πιάστηκε με αυτοσχέδιο λεπίδι και κινητό

    “Λαβράκι” έβγαλε ο έλεγχος σε έναν 31χρονο Πακιστανό, έγκλειστο...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Κατέληξε η γυναίκα που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

    Στο νοσοκομείο του Πύργου λίγες ώρες αφότου μεταφέρθηκε ύστερα...