Ιατροδικαστής για θάνατο 63χρονης: “Σε συγγενή μου θα έλεγα να μην εμβολιαστεί με AstraZeneca”

    Ημερομηνία:

    Νέα δεδομένα προκύπτουν στην υπόθεση της 63χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή έξω από το Κέντρο Υγείας στο Ίλιον μισή ώρα μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca. Ο ΕΟΦ με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο θάνατος δεν φαίνεται να σχετίζεται με τον εμβολιασμό, καθώς υπήρχε βαρύ υποκείμενο νόσημα, με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής να κάνουν λόγο για πνευμονικό οίδημα.

    Ωστόσο ο ιατροδικαστής της οικογένειας του θύματος, Παντελής Αλεξάνδρου εμφανίστηκε πιο επιφυλακτικός. “Όταν κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης υπάρχουν τρεις ιατροδικαστές και ένας παθολογο-ανατόμος που δεν μπορούν να αποφανθούν για την αιτία θανάτου, αναγκαστικά ο κώδικας δεοντολογίας λέει ότι διενεργούμε ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις” είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”.

    “Είναι προσωρινή τοποθέτηση αυτή του ΕΟΦ. Παλαιό έμφραγμα σημαίνει ότι στο μυοκάρδιο εντοπίσαμε ουλές” πρόσθεσε, αναφερόμενος στο πόρισμα του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων και τόνισε ότι το πνευμονικό οίδημα δεν είναι αιτία θανάτου αλλά κλινικό εύρημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – Βρέφος πέντε μηνών με μηνιγγίτιδα στη ΜΕΘ – Ηλιάδης: Ύπουλο μικρόβιο, πρέπει να περιμένουμε

    Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΓΝΠ, στο Ρίο,...

    Ο Μπραντ Πιτ στην Πάτρα; Γυρίσματα της νέας ταινίας του, «The Riders», ενδέχεται να γίνουν και στην αχαϊκή πρωτεύουσα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bf-%ce%bc%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84-%cf%80%ce%b9%cf%84-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bd/

    Το βόλεμα ημετέρων σε φορέα της Πάτρας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ad%cf%81%cf%89%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%82/

    Οπαδική βία στην Ηγουμενίτσα: 4 ανήλικοι και οι γονείς τους στη δικαιοσύνη

    Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας συνελήφθησαν...