ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ: Το πόρισμα για τον θάνατο του 9χρονου

    Ημερομηνία:

    Στη Πάτρα βρίσκεται η σορός του αδικοχαμένου 9χρονου αγοριού, που έχασε την ζωή του το Σάββατο το βράδυ, στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

    Η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που εξέτασε τον άτυχο 9χρονο, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «ότι σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, η αιτία θανάτου του 9χρονου, είναι η ηλεκτροπληξία».

    Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες

    Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον Εισαγγελέα Ζακύνθου ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός, που συνελήφθησαν το Σάββατο για τον τραγικό θάνατο του 9χρονου αγοριού.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι πραγματογνώμονες που εξέτασαν το σημείο του δυστυχήματος, διαπίστωσαν ότι πράγματι υπήρχε διαρροή ρεύματος στις εξωτερικές μονάδες air condition του ξενοδοχείου δίπλα στο οποίο έπαιζε το άτυχο παιδί με τους φίλους του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συστοιχία Patriot μεταφέρεται στην Κάρπαθο: Στην Κύπρο ο Δένδιας και τα F-16, εν πλω οι φρεγάτες Κίμων και Ψαρά

    Τη μεταφορά συστοιχίας Patriot στην Κάρπαθο στα πλαίσια της ενίσχυσης της αεροπορικής άμυνας...

    Νίκος Παπανδρέου για τη μάχη του με τον καρκίνο: Όταν αρρώστησα, η πρώτη διάγνωση ήταν ευτυχώς λάθος

    Ο Νίκος Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένος εκπομπή «EQ» του Action 24 το...

    Σχέδιο 50 εκατ. ευρώ για το «δίδυμο» Τζολάκης – Μουζακίτης

    Το βλέμμα της Γιουβέντους έχει στραφεί για τα καλά...