Ιδιαίτερη αναφορά στο έργο της 6ης ΥΠΕ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην ομιλία του στην Αμαλιάδα

    Ημερομηνία:

    Στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και στο μέχρι σήμερα επιτυχημένο έργο που έχει επιδείξει η 6η ΥΠΕ, αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Αμαλιάδα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ηλεία το πρωί της Παρασκευής. 

    Νωρίτερα ο κ. Λυμπέρης προλογίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ευχαριστώντας τον θερμά για την σημερινή του επίσκεψη στην περιοχή, αναφέρθηκε προσωπικά στον Γιάννη Καρβέλη, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η δέσμευσή του να αναβαθμιστεί το ΓΝ Αμαλιάδας έλαβε σάρκα και οστά καθώς σε λίγο καιρό είναι έτοιμη να λειτουργήσει η νέα πτέρυγα του νοσοκομείου.

    Λαμβάνοντας αφορμή τη δημόσια αναφορά του δημάρχου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την ίδια στιγμή τον Γιάννη Καρβέλη και αργότερα στην ομιλία του, είπε ότι η δουλειά που έχει γίνει από την 6η ΥΠΕ είναι εξαιρετική παρά τις δυσκολίες που έφερε η πανδημία. Συνεχίζοντας ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι δεν θα κλείσει κανένα νοσοκομείο, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί η κυβέρνησή του, προσθέτοντας ότι η προσπάθεια για αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας είναι συνεχής.

    343933322_760248152245547_5643790394888583936_n.jpg

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χριστίνα Ωνάση – “Εφυγε” σαν σήμερα: Η τεράστια περιουσία, οι 4 γάμοι και το τραγικό τέλος

    Η Χριστίνα Ωνάση ήταν μοναχοκόρη του έλληνα κροίσου Αριστοτέλη...

    Η γρίπη που κυκλοφορεί έχει υψηλή μεταδοτικότητα και βαριά νόσηση

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b7-%ce%b3%cf%81%ce%af%cf%80%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%cf%85%cf%88%ce%b7%ce%bb%ce%ae-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1/