Ιδιοκτήτης κεντρικού καφέ ο 47χρονος που χάθηκε στο Παναχαϊκό! Ερευνες όλη τη νύχτα απο ΕΜΑΚ και εθελοντές

    Ημερομηνία:

    Αγωνία επικρατεί στην Πάτρα για τον κυνηγό που αγνοείται από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο Παχαναΐκό όρος.

    Πρόκειται για άνδρα από την Πάτρα,  ηλικίας 47 ετών, ο οποίος διατηρεί καφετέρια σε κεντρικό σημείο της πόλης.

    Ο 47χρονος είχε ενημερώσει τους οικείους του ότι θα πήγαινε για κυνήγι, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

    Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε σταθμευμένο σε σημείο κοντά σε κεραίες κινητής τηλεφωνίας, στην περιοχή «Βρύση του Καλόγερου», νωρίς το απόγευμα.

    Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό του, οι έρευνες παραμένουν άκαρπες, με το σκοτάδι και τις καιρικές συνθήκες να δυσχεραίνουν σημαντικά το έργο των διασωστών της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας.

    Στο σημείο όπου εστιάζονται οι έρευνες επικρατεί πυκνή ομίχλη, με τους διασώστες να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό κάθε ίχνους που θα μπορέσει να οδηγήσει στον άτυχο άνδρα.

    Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου, ωστόσο, λόγω του ασθενούς σήματος στην περιοχή, το εύρος του στίγματος είναι αρκετά μεγάλο.

    Στην επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης συμμετέχουν δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας, μαζί με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, κλιμάκιο της Αστυνομίας, αλλά και μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου που γνωρίζουν καλά το ανάγλυφο της περιοχής.

    Η επιχείρηση συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι ελπίδες όλων στρέφονται στο πρώτο φως της ημέρας, όπου οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για τον εντοπισμό του. Στις έρευνες συμμετέχουν και εθελοντές.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...