Ιδιωτικός ερευνητής για σπιτονοικοκυρά: Δεν υπάρχει έγκλημα

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    Ο Σωκράτης Στρατής, ιδιωτικός ερευνητής ο οποίος έχει διοριστεί από συγγενικό πρόσωπο της σπιτονοικοκυράς, σημειώνει ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.

    «Φοβάμαι ότι τέλειωσα την έρευνά μου και διαπίστωσα ότι άνθρακας ο θησαυρός. Δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια κατά την άποψή μου. Δεν υπάρχει αιτία, δεν υπήρχε λόγος».

    Σύμφωνα με τον κ. Στρατή, δεν υπήρχε λόγος να σκοτώσει κάποιος την ηλικιωμένη, αφού αν και προτάθηκε ως αιτία η οικονομική της επιφάνεια, μετά την έρευνα του ντεντέκτιβ διαπιστώθηκε ότι «δεν ήταν εύπορη».

    Πάτρα - Ιδιωτικός ερευνητής για σπιτονοικοκυρά: «Δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια» ΒΙΝΤΕΟ

    Ευγενία Κούτρα, σπιτονοικοκυρά

    Ο ιδιωτικός ερευνητής επιβεβαιώνει ότι η ηλικιωμένη είχε εξουσιοδοτήσει τον Μάνο Δασκαλάκη να διαχειρίζεται τα χρήματά της, ωστόσο τα χρέη που προέκυψαν δε συνδέονται με δραστηριότητες του 30χρονου, αλλά προϋπήρχαν.

    «Τα χρέη προέρχονται από παλιότερα».

    Όπως λέει ο ίδιος, η ηλικιωμένη δεν έχει γράψει κανένα διαμέρισμα στον Μάνο Δασκαλάκη.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Πόσο παραπάνω κοστίζει η εργένικη ζωή;

    Μπορεί τα δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...

    Τουρισμός: Μπορούν οι σεισμοί να «φρενάρουν» την Ελλάδα;

    Μία πρώτη απόπειρα αποτύπωσης πιθανών επιπτώσεων που θα έχει...
    Best Shop