Ιδού ο αντίπαλος του Φαρμάκη στις περιφερειακές εκλογές – Προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ

    Ημερομηνία:

    Την απόφασή του να κατέβει Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τον συνδυασμό «Οι νέοι της Δυτικής Ελλάδας» ανακοίνωσε με δήλωσή του ο Γιώργος Κολλιόπουλος. Όπως αναφέρει:
    «Αγαπητοί συμπολίτες,
    Κατόπιν παρότρυνσης πολλών συνοδοιπόρων και από τους τρεις νομούς, ιδίως νέων ανθρώπων που δεν ανήκουν στους επαγγελματίες πολίτικους, σας ανακοινώνω την απόφαση μου να συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειάρχης της Δυτικής Ελλάδος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Οι νέοι της Δυτικής Ελλάδας».
    Θέτοντας τον άνθρωπο ως θεμελιώδη αρχή και προτεραιότητα μας, θεωρούμε πως η ευτυχία και η ευημερία του έγκειται στην ισότιμη θεσμική του συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.
    Θέτω στην κρίση των συμπολιτών μου την υποψηφιότητα μου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, καθώς επιθυμώ να καλύψω ένα υπαρκτό κοινωνικό κενό που δημιουργείται από την απουσία των νέων ανθρώπων της καθημερινότητας και του μόχθου στα κοινά. Μια απουσία που δεν έχει να κάνει με την αδυναμία ή την αδιαφορία τους, αλλά με την έλλειψη ευκαιριών και ερεθισμάτων. Ξέρουμε δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας αλλά δεν ήμασταν ποτέ εδώ για τα εύκολα. Το αποδείξαμε με την καθημερινή στάση ζωής μας και είμαστε σίγουροι ότι η μεγάλη πλειονότητα των νέων αισθάνεται το ίδιο. Ωστόσο, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε το δύσκολο αυτό έργο να γίνει μια μεγάλη επιτυχία για όλους.»

     

    GLEARNET

    Ιδού ο αντίπαλος του Φαρμάκη στις περιφερειακές εκλογές - Προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ

     

    Ιδού ο αντίπαλος του Φαρμάκη στις περιφερειακές εκλογές - Προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δικηγόρος αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα πιο άπιστα γυναικεία επαγγέλματα

    Η δικηγόρος Kate Simons αποκάλυψε μέσω ενός βίντεο στο...

    Μεγάλη φωτιά στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας (Δείτε ΒΙΝΤΕΟ)

    Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στην περιοχή Λάππα Αχαΐας. Η φωτιά...

    Γιατί πεθαίνουμε; Ένας βραβευμένος με Νόμπελ επιστήμονας δίνει την απάντηση

    Oι έρευνες κατά της γήρανσης αποτελούσαν ένα «τέλμα» της...

    Πότε φιλήθηκαν για πρώτη φορά οι άνθρωποι

    H ιστορία του φιλιού, τουλάχιστον η καταγεγραμμένη, πηγαίνει πολύ πίσω...