ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΡΙΜΝΑ: Απέλυσαν την μοναδική διοικητική υπάλληλο

Ημερομηνία:

Η Δημοτική Αρχή καταγγέλλει την απόλυση εργαζόμενης, στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», της μοναδικής στο διοικητικό τμήμα.

Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής, δια της Αντιδημάρχου Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, η οποία επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Διοίκηση του Ιδρύματος, ζητώντας εξηγήσεις.

Στο Ίδρυμα, μετέβησαν η δημοτική σύμβουλος Ευδοξία Αβραμοπούλου, η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας, Ιωάννα Πελεκούδα, καθώς και αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου, απαιτώντας να ανασταλεί η απόλυση.

Σύμφωνα με την Ιωάννα Πελεκούδα, η απόλυση είναι καταχρηστική, αφού ήταν η μοναδική εργαζόμενη στο διοικητικό τμήμα της «Μέριμνας» (από τέσσερις που υπήρχαν), με σκοπό της διοίκησης, να παραχωρήσει την διοικητική δουλειά σε ιδιώτη. Μάλιστα, όπως η ίδια τόνισε, εκείνοι που βρέθηκαν στο Ίδρυμα για να στηρίξουν την εργαζόμενη δέχτηκαν την ειρωνεία της διοίκησης, αλλά και χυδαία τραμπούκικη επίθεση.

Θυμίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της «Μέριμνας», οι οποίοι εδώ και πάνω από ένα χρόνο, διεκδικούν έκτακτη επιχορήγηση και κατεπείγουσα καταβολή της οφειλόμενης χρηματοδότησης, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του ιδρύματος.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

28η Οκτωβρίου: Μνήμες του 1940 από τον Τύπο της εποχής

Η έναρξη του πολέμου μετά την ιταλική επίθεση και...

28η Οκτωβρίου: Φριζής, Διάκος, Βερσής, Φανουράκης, τέσσερις ήρωες του 1940

Σήμερα θα αναφερθούμε σε τέσσερις αξιωματικούς που άφησαν την...

Ο χρυσός του Ρόμελ: Στην Πάτρα ο μυθικός θησαυρός των Ναζί;

Μία από τις πιο σκοτεινές πλευρές του Β’ Παγκοσμίου...