Ιεράπετρα: Δύο συλλήψεις για το ατύχημα με το τζετ σκι – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 10χρονος

    Ημερομηνία:

    Σε συλλήψεις για το ατύχημα με το τζετ σκι στην παραλία του Μακρύ Γιαλού στην Ιεράπετρα, και είχε σαν αποτέλεσμα ένα 10χρονο αγοράκι να έχει τραυματιστεί σοβαρά, προχώρησε το Λιμενικό.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας έχουν συλληφθεί τόσο ο 32χρονος χειριστής του τζετ σκι όσο και ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής.

    Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας συνελήφθη ο εκμισθωτής των θαλασσίων μέσων αναψυχής για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια), ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

    proliptikes

    Επίσης συνελήφθη ο 32χρονος ημεδαπός χειριστής του θαλάσσιου μοτοποδηλάτου (jet ski), για παράβαση του άρθρου 291 παρ.3 του Π.Κ. (παρεμβάσεις στην ασφάλεια της συγκοινωνίας) και 314 παρ. 2 του Π.Κ.(σωματική βλάβη από αμέλεια).

    Σε κρίσιμη κατάσταση ο 10χρονος

    Ο 10χρονος που επέβαινε στο τζετ σκι με τον 32χρονο εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ με την  κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσα εκατομμύρια πωλείται το πιο ακριβές ρολόι στον κόσμο

    Αν ο χρόνος είναι χρήμα, η ακρίβεια σε νανοδευτερόλεπτα...

    ΑΧΑΪΑ: “Στα κόκκινα” η τσιμεντοποίηση των ακτών στην Πάτρα – ΧΑΡΤΗΣ

    Η επιταχυνόμενη τσιμεντοποίηση των ελληνικών ακτών συμβάλλει στην κλιματική αλλαγή, καθώς συνεπάγεται...

    Η επιστήμη εξηγεί γιατί οι μπαμπάδες «λιώνουν» για τις κόρες τους

    Ο εγκέφαλος των μπαμπάδων και η εν γένει συμπεριφορά τους εμφανίζουν...

    Ανέπτυξαν υποβρύχιο πύραυλο οι Τούρκοι – Στον «γύψο» η ελληνική αμυντική βιομηχανία

    Του Χρήστου Μαζανίτη Έπειτα από χρόνια πειραματισμών, αστοχιών και επενδύσεων...