Ιεράπετρα: Καρέ καρέ οι κινήσεις του συζυγοκτόνου λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία

    Ημερομηνία:

    Βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο καταγράφονται οι κινήσεις του συζυγοκτόνου, στην Ιεράπετρα, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega.

    Στις εικόνες από κλειστό κύκλωμα, καταγράφεται ο δράστης να κινείται με μία μοτοσικλέτα χαμηλού κυβισμού, προς το σημείο όπου εργαζόταν η 48χρονη εν διαστάσει σύζυγός του.

    Ο 54χρονος, που φοράει κράνος και μαύρα ρούχα, κινείται σε έναν κεντρικό δρόμο ο οποίος οδηγεί στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, που βρίσκονται σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου.

    Όπως προκύπτει από την ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού, ο δρόμος που χρησιμοποίησε ο δράστης είναι διαφορετικός από εκείνον που ακολούθησε η Νεκταρία. Πιθανόν να έκανε αυτή την επιλογή, ώστε να μην κινήσει τις υποψίες. Ωστόσο, ο ίδιος γνώριζε καλά τι ώρα θα έφτανε η άτυχη 48χρονη στο σημείο.

    Εκεί έστησε καρτέρι στη γυναίκα και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

    Εξιτήριο από το νοσοκομείο παίρνει ο συζυγοκτόνος

    Εξιτήριο θα λάβει, εκτός απροόπτου, το πρωί της Κυριακής ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα. Ο 54χρονος νοσηλεύεται από χθες φρουρούμενος στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

    Σύμφωνα με το Creta24, ο δράστης έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ, και για το λόγο αυτό παρέμεινε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

    Ωστόσο, αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

    Σήμερα, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στη 48χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του επί σειρά ετών κακοποιητή της. Τραγικές φιγούρες τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, αλλά και η ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία κατά κάποιες πληροφορίες δεν ξέρει ότι το παιδί της δολοφονήθηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θανατηφόρο τροχαίο: Οδηγός μηχανής έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό

    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λεωφόρο Θησέως...

    O Νετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για το Νόμπελ Ειρήνης – Δείτε βίντεο από το δείπνο στον Λευκό Οίκο

    Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε χθες Δευτέρα πως παρουσίασε στον...

    Κατά κύματα οι αφίξεις παράνομων μεταναστών στην Κρήτη – Πάνω από 650 σήμερα, ξεπέρασαν τους 1.600 από χθες

    Πάνω από 650 παράνομοι μετανάστες έχουν φθάσει στην Κρήτη μόνο σε λίγες...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Η στιγμή της σύλληψης της Μουρτζούκου! Φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο, εκεί που της πέρασαν χειροπέδες

    Νέες εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση των θανάτων βρεφών στην...