Ιερέας και πατέρας τριών παιδιών σκοτώθηκε σε τροχαίο

    Ημερομηνία:

    Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στον Βόλο, με 52χρονο ιερέα και πατέρα τριών παιδιών να βρίσκει τραγικό θάνατο σε τροχαίο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε με σφοδρότητα σε γέφυρα στο Βελεστίνο.

    Ήταν γύρω στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης όταν κάτω από αδιευκρίνιστες – μέχρι στιγμής – συνθήκες ο ιερέας από τον Βόλο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

    Αποτέλεσμα ήταν, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, το όχημα να πέσει με ταχύτητα σε γέφυρα του Βελεστίνου, κοντά στις αποθήκες της πρώην ΚΥΔΕΠ.

    Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και απεγκλώβισαν τη σορό του άτυχου ιερέα, που αφήνει πίσω του σύζυγο και τρία παιδιά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Aχαϊα: Πένθος στην οικογένεια του Νίκου Αναδιώτη

    Δύσκολες στιγμές για τον Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ Νίκο Αναδιώτη...

    Λίμνη του Μόρνου: Βίντεο από ψηλά που κόβει την ανάσα – Το βυθισμένο χωριό «ξαναζωντανεύει» καθώς το νερό υποχωρεί

    Ένα βίντεο από drone που κόβει την ανάσα αποτυπώνει τη δραματική μείωση...

    Πάτρα – ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Βρήκαν εμπόδια κλαδιά και σκέφτηκαν… να μην ασφαλτοστρώσουν! Ανάστατοι οι κάτοικοι

    ∆εν ξανάγινε! Συνεργείο εργολάβου, που συνεργάζεται µε τον ∆ήµο...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 5/11/2025

    15:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2025 Μετς 16:00...