Ιερέας στο εδώλιο για ενδοοικογενειακή βία

    Ημερομηνία:

    Ελεύθερος υπό τον όρο να μη προσεγγίσει την 17χρονη κόρη του έως την εκδίκαση της υπόθεσης, αφέθηκε ο 40χρονος ιερέας που συνελήφθη μετά από την καταγγελία της ανήλικης για ξυλοδαρμό της, μέσα στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη.

    Εις βάρος του ιερέα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη ενώπιον ανηλίκου μέλους της οικογένειας, ενώ η εισαγγελέας ζήτησε να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και να τεθούν υπόψη του εισαγγελέα ανηλίκων. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, με την υπόθεση να αναβάλλεται για τις επόμενες ημέρες. Οι δικαστές αποφάσισαν να μη συνεχιστεί η κράτησή του, με τον όρο να μη πλησιάζει την ανήλικη η οποία διατάχοποία να μείνει προσωρινά με τη μητέρα της. Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής μετά από έναν καβγά, μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Θεσσαλονίκης. Τότε ο ιερέας, όπως ανέφερε η 17χρονη, την χτύπησε δύο φορές με σφαλιάρα, μπροστά στην 15χρονη αδελφή της. Στην συγκεκριμένη οικία που έγινε το καταγγελλόμενο περιστατικό διαμένει ο ιερέας με τα τέσσερα από τα πέντε ανήλικα παιδιά του που έχει αποκτήσει με την 35χρονη πρώην σύζυγο του και έχει την επιμέλειά τους με δικαστική απόφαση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας κατέθεσε με τη σειρά του μήνυση στην 17χρονη κόρη του καθώς ισχυρίζεται ότι τον απείλησε με μαχαίρι. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε κατάσταση άμυνας. Μετά την καταγγελία του ιερέα η ανήλικη συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρεις τρόποι με τους οποίους σαμποτάρετε την ερωτική σας ζωή

    Μήπως έχετε αρχίσει να αναρωτιέστε γιατί τίποτα στην ερωτική...

    ΠΑΤΡΑ: Εξετάσεις για Proficiency χωρίς κλιματισμό – Της κακομοίρας από παιδιά και γονείς!

    Ένταση, λιποθυμίες και φωνές στο 32 Δημοτικό Σχολείο Πατρών,...

    ΒΙΒΗ ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ: Όταν οι ένοχοι ορίζουν τα όρια

    Της Βίβης Παπατσώρη Οικονομολόγου – Στατιστικολόγου Πτυχιούχου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην...

    Ο Θάνος Πλεύρης νέος υπουργός μετανάστευσης: Ποιοι είναι οι νέοι υφυπουργοί, τη Δευτέρα η ορκωμοσία

    Ανακοινώθηκε νωρίτερα από το αναμενόμενο ο αντικαταστάτης του Μάκη...