Ηγουμενίτσα: Ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες – Έσπασε η μπουκαπόρτα πλοίου την ώρα που έδενε

    Ημερομηνία:

    Ταλαιπωρία για δεκάδες επιβάτες του ferry boat που τους μετέφερε από τη Λευκίμμη της Κέρκυρας στην Ηγουμενίτσα καθώς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το πλοίο με καλάθια και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

    Όπως αναφέρει το voria.gr, λίγο πριν το πλοίο δέσει στο λιμάνι και καθώς ο καπετάνιος άνοιγε την πόρτα για να ευθυγραμμιστεί με την αποβάθρα, από άγνωστη αιτία αυτή έσπασε.

    Ο καπετάνιος σταμάτησε το πλοίο αρκετά μέτρα από το λιμάνι και κατόπιν συνεννοήσεως με το λιμενικό στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική.

    Κάποιοι από τους επιβάτες κατέβηκαν από τα πλαϊνά κάγκελα του πλοίου αφού αυτό πλεύρισε στην αποβάθρα, ενώ αρκετοί κατέβηκαν με το καλάθι του κλιμακοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα Αριστερά Αχαΐας: Προβολή ταινίας στην Τριών Ναυάρχων – ΦΩΤΟ

    Με αφορμή τον Μήνα Υπερηφάνειας, η Νεολαία Νέας Αριστεράς...

    Πώς να είστε ψυχικά δυνατοί – Κάντε στον εαυτό σας αυτές τις 5 ερωτήσεις

    Είναι αδύνατο να επέμβετε σε κάθε είδος προβλήματος ή...

    Real estate: Οι πιο ακριβές αγοραπωλησίες ακινήτων στην Ελλάδα

    Σημαντικές συναλλαγές στον τομέα της ακίνητης περιουσίας σε ολόκληρη...

    Η άγρια ζωή δεν είναι ζωολογικός κήπος – Λύκοι, αγριογούρουνα, τσακάλια και οχιές κατεβαίνουν σε πόλεις και χωριά

    Στη φρικιαστική σκηνή της ταινίας «The Revenant», η θηριώδης αρκούδα επιτίθεται...