Ικανοποίηση Ν. Φαρμάκη για την χρηματοδότηση του διϋλιστηρίου υδάτων του ποταμού Σελινούντα στην Αιγιάλεια

    Ημερομηνία:

    Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, για την ένταξη της κατασκευής του διυλιστηρίου υδάτων του ποταμού Σελινούντα στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με την οποία εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση του έργου ύψους 21,5 εκ ευρώ.

    Σε σχετική δήλωσή του ο Περιφερειάρχης αναφέρει: «Κάθε έργο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των πολιτών και έχει περιβαλλοντικά οφέλη έχει την αμέριστη στήριξή μας. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη την άμεση ανταπόκριση που βρήκε από την Κυβέρνηση ένα ακόμη αίτημα της τοπικής κοινωνίας που αποτελούσε και δικό μας αίτημα προς την Πολιτεία. Η συνεργασία της Αυτοδιοίκησης με την κεντρική εξουσία είναι πάντοτε σημαντική και προϋπόθεση ανάπτυξης. Σήμερα, με την επίσκεψη του αν. Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα στο Αίγιο, κλείνει οριστικά άλλη μία πολύχρονη διεκδίκηση της Αιγιάλειας και ανοίγει μία νέα εποχή».

    Σημειώνεται ότι στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022, στο δημαρχείο του Αιγίου, παρουσία του αν. Υπουργού, Στέλιου Πέτσα,  η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο και τον βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης, Πάνο Σακελλαρόπουλο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – 36 συλλήψεις- Δεσμεύτηκαν 29 τραπεζικοί λογαριασμοί

    Σε τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ζημιά που προκλήθηκε...

    Γιατί τα σκυλιά στην Ιαπωνία ζουν περισσότερο

    Ενώ η μέση διάρκεια ζωής των σκύλων σε πολλές...

    “Από σήμερα θα κάνουμε συσκέψεις όρθιοι” – Ηγετικές προσωπικότητες που έφεραν επανάσταση στις αίθουσες συνεδριάσεων

    Για δεκαετίες, οι συσκέψεις αποτελούσαν τον παλμό της εταιρικής...

    O Μητσοτάκης θα εκφωνήσει επικήδειο στην κηδεία Σαββόπουλου

    Ο Σαββόπουλος μπορεί να μη βόλεψε πάντοτε την Αριστερά, όπως και...