Ηλεία: 11.000 πολίτες στην ουρά για τρόφιμα!

    Ημερομηνία:

    Μέχρι την Παρασκευή 16/06/2023, θα διαρκέσει η τρίτη φάση του προγράμματος της επισιτιστικής βοήθειας που υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη στήριξη των αδύναμων οικογενειών, με τον αριθμό των ωφελούμενων στην Ηλεία να αγγίζει τις 11.000.

    Το πρόγραμμα της διανομής των προϊόντων ήδη έχει ήδη ξεκινήσει να τρέχει στους πρώτους δήμους της Ηλείας, με τους οικονομικά ευάλωτους πολίτες να λαμβάνουν συνολικά τέσσερα πακέτα με 24 προϊόντα και κυρίως τρόφιμα με στόχο να αντλήσουν πολύτιμη βοήθεια μέσα από το πρόγραμμα του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους.

    Σε αυτή την τρίτη φάση υποβλήθηκαν 6.324 αιτήσεις από νοικοκυριά με τον συνολικό αριθμών των ωφελούμενων του προγράμματος και στους επτά δήμους της Ηλείας να αγγίζει τις 11.000. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη προηγηθεί δύο φάσεις διανομής τροφίμων στους ασθενείς οικονομικά πολίτες με την πρώτη να λαμβάνει χώρα τον μήνα Ιανουάριο και τη δεύτερη τον περασμένο Μάρτιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε κατάσταση λιμού επισήμως η πόλη της Γάζας, λέει όργανο υποστηριζόμενο από τον ΟΗΕ -Έντονη αντίδραση του Ισραήλ

    Για πρώτη φορά επιβεβαιώθηκε επισήμως η κατάσταση του λιμού...

    ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ: Τι δηλώνει ο καθηγητής Φυσικής Ανδρέας Καζαντζίδης

    Οι πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την Πάτρα προκάλεσαν έντονη...

    Ο 40χρονος δολοφόνησε την 36χρονη μπροστά στα παιδιά τους – Εξαφανίστηκε μετά το έγκλημα

    Αγρια δολοφονία εκτυλίχθηκε στον Βόλο το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Αυγούστου με...

    Η ναυμαχία της ακτοπλοΐας: Attica Group και Minoan Lines

    Σε μία χρονιά έντονων ανακατατάξεων για την ελληνική ακτοπλοΐα,...