Ηλεία: Αθωώθηκε ο 24χρονος που είχε κατηγορηθεί για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Βαρθολομιού το 2018

    Ημερομηνία:

    Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών ο 24χρονος που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε κάθειρξη πέντε ετών από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών για τη ληστεία στα ΕΛΤΑ Βαρθολομιού.

    GLEARNET

    Η ένοπλη ληστεία είχε σημειωθεί στις 29 Νοεμβρίου 2018. Ο 20χρονος τότε ημεδαπός φέρεται να είχε εισβάλλει στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Βαρθολομιό έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, καθώς φορούσε κουκούλα «full face», κρατούσε στα χέρια του ένα πυροβόλο όπλο με το οποίο και απείλησε τον υπάλληλο των ΕΛΤΑ να του παραδώσει τα χρήματα που είχε στο υποκατάστημα.
    Αφού κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, αποχώρησε από το υποκατάστημα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Ο φερόμενος ως δράστης είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και είχε κριθεί προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως Αμαλιάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Pasta alla Vodka: H συνταγή με τη μεθυστική σάλτσα που απογειώνει τα ζυμαρικά

    Η συνταγή για pasta alla vodka αποτελεί την απόδειξη πως ο...

    5Χ5: Ο Θάνος Κιούσης επιστρέφει δυναμικά – Πότε κάνει πρεμιέρα

    Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5» με τον ταλαντούχο Θάνο Κιούση,...

    Στυτική δυσλειτουργία: «Xτυπά» 2 στους 3 άνδρες κάτω των 40 ετών – Στο στόχαστρο και οι 20χρονοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%83%cf%84%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%cf%85%cf%83%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-x%cf%84%cf%85%cf%80%ce%ac-2-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-3/

    Πάτρα: Τα αυτοκίνητα στο κέντρο… δεν κινούνται!

    Δεν ξέρουμε πώς, πότε και σε ποιον βαθμό θα...