Ηλεία: Δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα βιασμού και άλλα τρία αδικήματα στον 37χρονο

    Ημερομηνία:

    Αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, της απόπειρας βιασμού ανηλίκου, της άπραγης ανηλίκου, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής είναι πλέον ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

    Το μεσημέρι της Τρίτης (11/06/2024) ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στην Ηλεία μετέβη στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, όπου απήγγειλε τις κατηγορίες σε βάρος του παιδοκτόνου και τον παρέπεμψε για κύρια ανάκριση στην Ανακρίτρια Ηλείας.

    Ο 37χρονος, χωρίς την παρουσία συνηγόρου υπεράσπισης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (14/06/2024) ενώπιον της Ανακρίτριας για τις πράξεις που του έχουν αποδοθεί.

    Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν η απολογητική διαδικασία θα γίνει στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου ή αν η Ανακρίτρια Ηλείας μεταβεί στο κτίριο της αστυνομίας, καθώς συντρέχουν λόγοι της μη ασφαλούς διεξαγωγής της απολογίας του κατηγορούμενου.

    Η τοποθεσία θα που λάβει χώρα η απολογία θα αποφασιστεί κατόπιν συνεννόησης αστυνομικών και δικαστικών άρχων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολυμπία Οδός: Σταθμός εξυπηρέτησης βαρέων οχημάτων στην Ακράτα – Εγκαίνια παρουσία Δήμα (ΒΙΝΤΕΟ)

    Εγκαινιάστηκε σήμερα από την Ολυμπία Οδό, παρουσία του υπουργού...

    Πειραιάς: Από ένα τοστ πνίγηκε η 13χρονη μαθήτρια στο ειδικό σχολείο

    Την ώρα που έτρωγε το δεκατιανό της, το οποίο...

    Στη φυλακή για θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 20χρονο- Οδηγούσε με 150 χλμ. με «πειραγμένο» ΙΧ και υπό την επήρεια αλκοόλ

    Ποινή κάθειρξης 12 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων...

    Δείτε βίντεο: Καταρρακτώδης βροχή στην Ιονία οδό στο Μεσολόγγι – Κύμα που έρχεται από δυτικά

    Καταρρακτώδης βροχή στο Μεσολόγγι. Πλημμύρες στη Βόνιτσα. Βίντεο από Ιονία...