ΗΛΕΙΑ: Είδε τους διαρρήκτες να μπαίνουν στο σπίτι του… και τα ‘βαλε μαζί τους

    Ημερομηνία:

    Πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς βρέθηκε ένας άνδρας στην περιοχή των Αμυγδαλιών στην Ηλεία.  Οι δράστες προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι την ώρα που ο ιδιοκτήτης απουσίαζε, καθώς είχε πάει να μαζέψει τις ελιές του. Όμως, δεν είχαν καταλάβει προφανώς ότι βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση και είχε οπτική επαφή με το σπίτι, με αποτέλεσμα να δει τους τέσσερις κλέφτες που πλησίαζαν.

    Όταν τους αντιλήφθηκε άρχισε να τρέχει προς το σημείο. Οι κακοποιοί είχαν αφήσει έναν τσιλιαδόρο να παραφυλάει για παν ενδεχόμενο, προκειμένου να “αδειάσουν” το σπίτι με την ησυχία τους. Όταν έφτασε ο ιδιοκτήτης στο σπίτι, ο τσιλιαδόρος αιφνιδιάστηκε και πιάστηκαν στα χέρια. Όμως δεν μπορούσε να τα βγάλει εις πέρας μαζί του και έτσι επενέβησαν και οι συνεργοί του.

    Oι δράστες χτύπησαν το θύμα και διέφυγαν με το αυτοκίνητο το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει για να φτάσουν στο σημείο. Να σημειωθεί ότι οι δράστες είχαν προλάβει να αφαιρέσουν τόσο χρήματα όσο και κοσμήματα από το σπίτι, προτού φτάσει εκεί ο ιδιοκτήτης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Supermarket» ναρκωτικών στην Αγία Βαρβάρα – Τραυματισμός αστυνομικού κατά την έφοδο

    Ένα πλήρως οργανωμένο «supermarket» ναρκωτικών εξάρθρωσε η Αστυνομία το απόγευμα της 27ης...

    Γιατί κάποιοι αρρωσταίνουν μόλις ξεκινούν διακοπές; Το σύνδρομο που τους απειλεί

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%ba%ce%ac%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%81%cf%81%cf%89%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%bc%cf%8c%ce%bb%ce%b9%cf%82-%ce%be%ce%b5%ce%ba/

    Μητσοτάκης: Γενέθλια για την κόρη του Δάφνη – «Χρόνια πολλά αγάπη μου! Πότε πέρασαν 22 χρόνια»

    Γενέθλια έχει η κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Δάφνη, η...

    Δάφνη Πατακιά: Το next big thing του γαλλικού κινηματογράφου είναι Ελληνίδα

    Η Δάφνη Πατακιά δεν κομπάζει για τις επιτυχίες της. Περισσότερο θυμάται...