ΗΛΕΙΑ: Ευχάριστα νέα από Γιάννη Λέντζα: Υδατοδρόμιο, Βιολογικός και νερό

    Ημερομηνία:

    Σε ενάμιση μήνα αναμένεται η αδειοδότηση του υδατοδρομίου στο Λιμάνι Κυλλήνης και έτσι ένα ακόμη μεγάλο έργο λαμβάνει σάρκα και οστά, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο δήμαρχος Ανδραβίδας Γιάννης Λέντζας, οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στο όραμά του για ποιοτικό και ποσοτικό νερό στο Δήμο, ένα έργο που βρίσκεται σε καλό δρόμο.

     Ειδικότερα ο Γιάννης Λέντζας αναφερόμενος στο υδατοδρόμιο αλλά και τα έργα στο Λιμάνι Κυλλήνης,  δήλωσε:

    Φλίγκος

    «Στο Λιμάνι αυτή τη στιγμή για τα υδατοδρόμια έχει κατατεθεί ο φάκελος στο ΥΕΝ, αλλά πρέπει να περάσει και από 17 υπηρεσίες. Θεωρώ  ότι σε ενάμιση μήνα θα έχουμε τα ευχάριστα νέα της αδειοδότησης του Λιμανιού για υδατοδρόμιο και άμεσα θα προχωρήσουμε στο διαγωνισμό για την κατασκευή του. Επίσης μετά από 8 χρόνια ολοκληρώνεται το master plan του Λιμανιού , ενός master plan που είχε βαλτώσει. Λείπανε μελέτες. Μετά από δικές μας προσπάθειες πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα το παρουσιάσουμε. Για το έργο στον προσήνεμο μώλο, να πω ότι είναι μια μελέτη του 2018, η οποία ποτέ δεν έλαβε υπόψη  το πώς θα στρίβανε τα πλοία. Οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας καλέσανε τη δεύτερη εταιρεία και εξοικονομούνται αρκετά χρήματα και θα γίνουν οι εκβανθύνσεις που απαιτούνται. Ανακατασκευάσαμε τις προβλήτες νο11 και 13 οι οποίες ήταν φθαρμένες. Θα ακολουθήσει η μελέτη ηλεκτροφωτισμού και το λιμάνι θα μετατραπεί σε έξυπνο. Ετοιμάζουμε μελέτη για το αν μπορεί να γίνει διασύνδεση του λιμανιού με την Βενετία και το Λιμάνι Κυλλήνης να μετατραπεί σε διαμετακομιστικό κέντρο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...