ΗΛΕΙΑ: Mέτωπο Εκκλησίας-Πολιτείας για Μουσειολογία & Γεωπονία: Στον Πρωθυπουργό για τις Σχολές

Ημερομηνία:

Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη- Θα αποσταλεί επιστολή υπογεγραμμένη από Ηλείους αιρετούς Τ.Α. , βουλευτές και φορείς στον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων για τις Σχολές. 

Tην παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα ζητήσουν οι φορείς της Ηλείας προκειμένου να δώσει τη λύση για παραμονή και διατήρηση των Πανεπιστημιακών Τμημάτων στο νομό, σύμφωνα με απόφαση που έλαβαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στο Διοικητήριο στον Πύργο.

Δηλώνουν μάλιστα αποφασισμένοι να μην ανεχθούν να καθοριστεί το μέλλον των σχολών από μία υπουργική απόφαση. Παράλληλα θα επιδιωχθεί, το θέμα να εισαχθεί για συζήτηση στην βουλή όπου οι βουλευτές θα κληθούν να πάρουν θέση.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Αχαΐα: Ορκωμοσία νέου κοινοτικού συμβούλου του Αγίου Νικολάου Κράλη ΦΩΤΟ

Πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλου,...

Το Halloween κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην Πάτρα

Κολοκύθες στις βιτρίνες, ιστοί αράχνης στις εισόδους και σκελετοί...