ΗΛΕΙΑ: Νεκρός 79χρονος από πνιγμό στην παραλία του Aldemar/Σκαφίδια

    Ημερομηνία:

    Άλλη μία ανθρώπινη ζωή χάθηκε χθες στη θάλασσα, αφού ένας 79χρονος άνδρας που είχε πάει για μπάνιο στην περιοχή του Aldemar/Σκαφιδιά, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

    Ο 79χρονος παραθέριζε στην περιοχή μαζί με συγγενικά του πρόσωπα και περίπου στις 11 χθες το πρωί κατέβηκε μαζί τους στην παραλία για να κολυμπήσει.

    Ενώ βρισκόταν στη θάλασσα, έχασε τις αισθήσεις του και άμεσα έσπευσε προς την πλευρά του ο ναυαγοσώστης της παραλίας. Του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και με απινιδωτή επιχείρησε να επαναφέρει τον 79χρονο.

    Στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γ.Ν. Πύργου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

    Η σορός του θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρίου Πατρών για την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λιθογραφείον: Προβολή του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ “‘Ερνεστ Κόουλ: Απωλεσθέντα”, από τον “Γυμνό Οφθαλμό”

    Διπλή προβολή του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ “‘Ερνεστ Κόουλ: Απωλεσθέντα”.Οι δύο γυμνοφθαλμίτικες...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 16/12/2025

    17:00 ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ Κιουταϊσι – Περιστέρι FIBA Europe Cup 18:00...

    “Καρφώματα” στη νύχτα της Πάτρας! Απειλούνται με λουκέτο μαγαζιά! Τουλάχιστον τέσσερα καταστήματα… στα μαχαίρια!

    Του Κωνσταντίνου Φλαμή «Της καρφωτής» γίνεται στη νυχτερινή ζωή της...

    Χριστούγεννα: Τι περιμένουν οι έμποροι για να «ζεσταθεί» η αγορά

    Την πληρωμή του δώρου Χριστουγέννων έως την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου περιμένουν οι...