Ηλεία: Οδική ασφάλεια στο επαρχιακό δίκτυο

    Ημερομηνία:

    Αυτοψία στις εργασίες οδικής ασφάλειας του άξονα Ζαχάρως, Ξηροχωρίου και Σμέρνας, διενήργησε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, επιθεωρώντας την πρόοδο άσρης επικινδυνότητας επί δεκαετίες.

    «Στόχος μας είναι η βελτίωση της προσβασιμότητας, με εργολαβίες σε εξέλιξη και άλλες που έχουν δρομολογηθεί και θα ξεκινήσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα, επιλύοντας σημαντικά προβλήματα που ταλάνιζαν τοπικές κοινωνίες» δήλωσε.

    Το τμήμα Ζαχάρω – Ξηροχώρι – Σμέρνα, με τμηματικές παρεμβάσεις συντήρησης, έχει μήκος 3,5 χλμ εκτεταμένων φθορών, γι αυτό και γίνεται εκ νέου εκσκαφή, διαπλάτυνση και οδοστρωσία.
    Τις προηγούμενες ημέρες, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εντός του οικισμού Καλλιθέας του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, με ασφαλόστρωση 900 μ. επί του κεντρικού δρόμου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Καλαμπάκα: Άνδρας δέχτηκε επίθεση από αρκούδα – Τον δάγκωσε στη βουβωνική χώρα

    Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Αγιοφύλλου Καλαμπάκας,...

    Ισόβια μέσα… χλιδή έξω για τον Βαγγέλη Στεφανάκη! Είχε μέχρι και 2 Ferrari

    Ο Βαγγέλης Στεφανάκης, καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία, φαίνεται...

    Καθαρισμός υφιστάμενων αντιπυρικών ζωνών και διαμόρφωση νέων σε όλο τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας

    Παρεμβάσεις σε δύο «μέτωπα» στους οικισμούς που βρίσκονται εντός...

    Μεσολόγγι: Του πέρασαν χειροπέδες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών

    Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του...