Ηλεία: Οι δύο προσφυγοπούλες που επέστρεψαν στη δομή της Μυρσίνης ως απόφοιτες πανεπιστημίων της Γερμανίας

    Ημερομηνία:

    Ήρθαν στην Ελλάδα μικρά κορίτσια και επέστρεψαν αφού πρώτα φιλοξενήθηκαν στην δομή της Μυρσίνης, φοιτήτριες από την Γερμανία.

    Ο λόγος για την Χίμπα και την Σάρα και την συγκινητική ανάρτηση του υπεύθυνου της δομής φιλοξενίας στην Μυρσίνη, Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο τελευταίος γράφει: «Η Χίμπα με την Σάρα!!!Ήρθαν το Μάρτιο του 2016 στο LM VILLAGE στην Μυρσίνη που μετατράπηκε σε δομή φιλοξενίας προσφύγων….Μικρά κορίτσια…Σήμερα έχοντας πλέον ολοκληρώσει τις σπουδές τους σε πανεπιστήμια της Γερμανίας  επέστρεψαν στην Μυρσίνη για να δουν τους ανθρώπους που τους αγάπησαν αλλά και τον τόπο που τους φιλοξένησε!!!

    Η στιγμή που νοιώθεις πραγματικά περήφανος για αυτό που έχεις προσφέρει.  Το να προσφέρεις στον άνθρωπο δεν είναι δουλειά….

    Σύντομα περισσότερα!!!».

    DEH myHomeGasControl
    proliptikes
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εθνική ποδοσφαίρου: Γαλανόλευκο «αμόκ» για τα εισιτήρια με Σκωτία, έφυγαν πάνω από 15.000 σε δύο ώρες

    Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα... βράζει στο πρώτο παιχνίδι της Ελλάδας με...

    ΕΣΗΕΠΗΝ: Εγκαίνια της θεματικής έκθεσης που διοργανώνει με τίτλο: «Στιγμές του 1821»

    Ανοικτή πρόσκληση στο κοινό απευθύνει το Μουσείο Τύπου της...

    Ένα εξαιρετικά υψηλού επιπέδου γεγονός, παρουσίασε στο Πατραϊκό κοινό η «Πολυφωνική»

    Ένα εξαιρετικά υψηλού επιπέδου γεγονός, παρουσίασε στο Πατραϊκό κοινό...