Ηλεία: Πλιάτσικο μετά τις φωτιές – «Μπούκαραν» στο καμμένο σπίτι του Τζόρτζεβιτς

    Ημερομηνία:

    Ούτε… ιερό, ούτε όσιο φαίνεται πως έχουν κάποιοι… επιτήδειοι που αμέσως μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στα χωριά του Πύργου και έκαψε στο πέρασμά της, σπίτια και περιουσίες – κόπους μιας ολόκληρης ζωής, βρήκαν την… “ευκαιρία” να κάνουν… πλιάτσικο στις περιουσίες των ανθρώπων που επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα.  

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και η οικεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς, που βρίσκεται στο χωριό Χανάκια, με τους άγνωστους δράστες να εκμεταλλεύονται το γεγονός και να “μπουκάρουν” στο εσωτερικό του σπιτιού, αρπάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

    Πάντα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, που φέρει την καταγωγή της από την περιοχή, βρέθηκε χθες στο χωριό για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την καταστροφή που προκάλεσε στο πέρασμα της η φωτιά στο σπίτι τους, και ήρθε αντιμέτωπη με τις απώλειες της περιουσίας τους.

    ICECAP

    Η ίδια, δίπλα σοκαρισμένη, αφενός από την καταστροφή που υπέστη το σπίτι τους και αφετέρου από την “εισβολή” των αγνώστων κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου όπου και χειρίστηκε την υπόθεση.

    Όπως προκύπτει, οι… “ποντικοί” μπήκαν στο σπίτι από παράθυρο που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από την φωτιά.

    Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο κι άλλοι πληγέντες να έχουν πέσει θύματα των… επιτήδειων, χωρίς ωστόσο -μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, να υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία.

    Ηλεία: Πλιάτσικο μετά τις φωτιές – «Μπούκαραν» στο καμμένο σπίτι του Τζόρτζεβιτς

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλαγή παρόχου σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης: Έτσι θα γίνεται η συγκατάθεση μέσω gov.gr

    Διαθέσιμη είναι η συγκατάθεση μέσω gov.gr για αλλαγή παρόχου σταθερής και...

    Η Aletta Ocean στις Seychelles

    Η Aletta Ocean με τις καμπύλες της στις Seychelles

    Πώς να πλένετε σωστά τα φρούτα για τα παιδιά σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-%cf%86%cf%81%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1/

    Sex με… μέτρο! Μία φορά την εβδομάδα φτάνει για να μας ανεβάσει την ψυχολογία

    Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνει σεξ κανείς για να ανέβει ψυχολογικά; Η...