Ηλεία: Πλιάτσικο μετά τις φωτιές – «Μπούκαραν» στο καμμένο σπίτι του Τζόρτζεβιτς

    Ημερομηνία:

    Ούτε… ιερό, ούτε όσιο φαίνεται πως έχουν κάποιοι… επιτήδειοι που αμέσως μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στα χωριά του Πύργου και έκαψε στο πέρασμά της, σπίτια και περιουσίες – κόπους μιας ολόκληρης ζωής, βρήκαν την… “ευκαιρία” να κάνουν… πλιάτσικο στις περιουσίες των ανθρώπων που επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα.  

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και η οικεία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πρέντρακ Τζόρτζεβιτς, που βρίσκεται στο χωριό Χανάκια, με τους άγνωστους δράστες να εκμεταλλεύονται το γεγονός και να “μπουκάρουν” στο εσωτερικό του σπιτιού, αρπάζοντας ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

    Πάντα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, που φέρει την καταγωγή της από την περιοχή, βρέθηκε χθες στο χωριό για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την καταστροφή που προκάλεσε στο πέρασμα της η φωτιά στο σπίτι τους, και ήρθε αντιμέτωπη με τις απώλειες της περιουσίας τους.

    Η ίδια, δίπλα σοκαρισμένη, αφενός από την καταστροφή που υπέστη το σπίτι τους και αφετέρου από την “εισβολή” των αγνώστων κατήγγειλε το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου όπου και χειρίστηκε την υπόθεση.

    Όπως προκύπτει, οι… “ποντικοί” μπήκαν στο σπίτι από παράθυρο που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από την φωτιά.

    Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο κι άλλοι πληγέντες να έχουν πέσει θύματα των… επιτήδειων, χωρίς ωστόσο -μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, να υπάρχει κάποια επίσημη καταγγελία.

    Ηλεία: Πλιάτσικο μετά τις φωτιές – «Μπούκαραν» στο καμμένο σπίτι του Τζόρτζεβιτς

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    Το μυστικό για το τέλειο πανάρισμα στο κοτόπουλο

    Κοτόπουλο πανέ ή τραγανές κοτομπουκιές; Έχουμε τα μυστικά για...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...