ΗΛΕΙΑ: Θάνατος Αναγνωστόπουλου: «Ψάχνεται» η ΕΛΑΣ με την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου Πατρών

    Ημερομηνία:

    Η Δικαιοσύνη παρέδωσε πάλλευκο στην κοινωνία τον 71χρονο που είχε κατηγορηθεί ότι σκότωσε τον 68χρονο αδελφό του, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, μέσα στο σπίτι του, στην Εφύρα Ηλείας, τον Σεπτέμβριο του 2022.

    Φλίγκος

    Χρειάστηκαν 10 ολόκληροι μήνες ερευνών κι αφού ολοκληρώθηκαν, ο εισαγγελέας κι ο ανακριτής Αμαλιάδας αποφάσισαν την προφυλάκιση του αδελφού.

    ICECAP

    Τώρα οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορουμένου αξιοποίησαν πλήρως τα ανωτέρω, όπως κι άλλα στοιχεία και κατέδειξαν ότι ο εντολέας τους ήταν αθώος του αίματος. Ο 71χρονος είχε ισχυρή νομική εκπροσώπηση, με τον δικηγόρο Διονύση Ζησιμόπουλο από την Αμαλιάδα, τον Θόδωρο Αντωνόπουλο από τον Πύργο, καθώς και τον γνωστό Μιχάλη Δημητρακόπουλο από την Αθήνα.

    Καθοριστική, εξάλλου, ήταν η κατάθεση του ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη, που προσέλαβε ο αθωωθείς ως τεχνικό σύμβουλο.

    Το ΜΟΔ, με πρόεδρο τον Ευάγγελο Κωστακιώτη, αποδέχθηκε την πρόταση του εισαγγελέα Ιωάννη Παϊσίου και απάλλαξε από το στίγμα του «αδελφοκτόνου» τον «ένοχο», καθότι δεν παρατηρήθηκε -κατά την ακροαματική διαδικασία- ανάλογο αντίβαρο τεκμηρίωσης της κατηγορίας.

    Η αθωωτική απόφαση σχολιάζεται ήδη ποικιλοτρόπως στους κόλπους της ΕΛΑΣ Δυτικής Ελλάδος…

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Sex με… μέτρο! Μία φορά την εβδομάδα φτάνει για να μας ανεβάσει την ψυχολογία

    Πόσες φορές την εβδομάδα πρέπει να κάνει σεξ κανείς για να ανέβει ψυχολογικά; Η...

    Η Πάτρα του «τότε» και του «σήμερα» – Δείτε πώς ήταν το σιντριβάνι της πλ. Γεωργίου και πώς κατάντησε… (ΦΩΤΟ)

    του Αχιλλέα Ροδίτη Το έχουμε ξαναγράψει βάζοντας τις δύο αυτές...

    Στην Πάτρα ο Γιάννης Χαρούλης

    «Έλα στο χορό»: Με αυτόν τον στίχο από το...

    ΠΑΤΡΑ: Γίνονται ξενοδοχεία δύο επιβλητικά κτίρια στην Πλ. Τριών Συμμάχων

    Του Αχιλλέα Ροδίτη Το Hotel Majestic, το ξενοδοχείο που ήταν...