Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αναβιώνει τα καλλιστεία του 2011 – Δείτε βίντεο

Ημερομηνία:

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από 12 χρόνια, όταν εκπροσωπούσε την Ελλάδα στα καλλιστεία «Miss Universe».

PHILOXENIA

Το μοντέλο φόρεσε το ίδιο φουξ φόρεμα, με το οποίο είχε εμφανιστεί το 2011, στάθηκε μπροστά στον φακό και είπε την ίδια ατάκα, αλλάζοντας μόνο τις ημερομηνία και την ηλικία της, με τα σημερινά δεδομένα.

«Ηλιάνα Παπαγεωργίου, 23 Ελλάδα» λέει στο πρώτο βίντεο της ανάρτησης που έκανε μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

«Ηλιάνα Παπαγεωργίου, 35, Ελλάδα» ακούγεται να λέει δυνατά στο δεύτερο κλιπ και να χαμογελά.

Δείτε το βίντεο

Η ανάρτησή της απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια, ενώ δεν είναι λίγοι οι Έλληνες σελέμπριτι που της άφησαν ένα emoji με γέλια μετά δακρύων.

Από την άλλη, πολλοί από τους ακολούθους της, οι οποίοι ανέρχονται στους 588 χιλιάδες, έδωσαν έμφαση στο γεγονός ότι υπεστήριξε το ίδιο φόρεμα που φορούσε πριν 12 χρόνια, σαν να μην πέρασε μία μέρα.

Από τους συνεργάτες της, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης, σχολίασαν το βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο σχεδιαστής με τον οποίο κρίνουν καθημερινά τις fashionistas του «My Style Rocks» της έγραψε: «Κάποιο χότνες».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη το απόγευμα...

Προφυλακίστηκε ο 29χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητο τη σύντροφό του στην Ηγουμενίτσα

Στη φυλακή οδηγείται ο 29χρονος που κατηγορείται πως παρέσυρε την 24χρονη σύντροφό...

Στην Δυτική Ελλάδα οι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα – ΠΙΝΑΚΑΣ

Πλησίασε τους τους 37 °C  η θερμοκρασία την Παρασκευή...

Πάτρα: Ιδού το υπερύσγχρονο αμαξοστάσιο του αστικού ΚΕΛ στον Αγιο Βασίλειο – φωτο

Eγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαίας Φωκίων Ζαϊμης: Πρίν δυο περίπου...