Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα στον αέρα

    Ημερομηνία:

    Με το απαιτητικό θέμα του «Avant Garde» διεξήχθη απόψε το εβδομαδιαίο Gala του My Style Rocks. Οι διαγωνιζόμενες χάρισαν μία μοναδική πασαρέλα με παράξενες σιλουέτες που ξεπέρασαν το συμβατικό κι ήταν μπροστά από την εποχή τους.

    Οι τρεις κριτές του σόου μόδας, ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι ο Στέλιος Κουδουνάρης έκριναν με αυστηρότητα τις ενδυμασίες που επέλεξαν τα κορίτσια, χωρίς ωστόσο να αγνοούν την δυσκολία του εγχειρήματος. Το ζητούμενο αποδείχθηκε απαιτητικό και κάποιες διαγωνιζόμενες δυσκολεύτηκαν στο να ανταποκριθούν στο ύψος των περιστάσεων.

    Οι παίκτριες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες στο My Style Rocks ήταν η Ρέινα Βενέτη, η Νικόλ Δεσποτοπούλου και η Χριστιάνα Κατσιέρη.

    Η Ρέινα Βενέτη βρέθηκε εκτός παιχνιδιού και οι συμπαίκτριές της δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους. Η Νικόλ έκλαιγε στην αγκαλιά της, ενώ νωρίτερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συγκινήθηκε έντονα με την επιλογή που χρειάστηκε να κάνει ανάμεσα στις δύο παίκτριες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Εκλεισε η Πατρών Πύργου

    Εκτακτη είδηση. Εκλεισε στις 18.40 η νέα εθνική οδός...

    ΟΙ αστυνομικοί της Πάτρας ευχαριστούν Ασφαλιστική εταιρεία

      Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας εκφράζει τις θερμές της...

    Κάλεσμα για τη Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026

    Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων “Καρναβάλι Πάτρας”, προκειμένου να...

    Πάτρα: Νέο ξενοδοχείο – “μπουτίκ” αποκτά η πόλη – ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%af%ce%ba-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%cf%84%ce%ac/