Ηλιάνα Παπαγεωργίου: H απάντηση στα δημοσιεύματα περί γάμου – «Μου έχουν ευχηθεί αρκετοί»

    Ημερομηνία:

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέστρεψε από τις ΗΠΑ και στο αεροδρόμιο έκανε δηλώσεις στην κάμερα του “Πρωινού”. Η παρουσιάστρια και μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων για το Shopping Star, το GNTM, την κατάργηση των φίλτρων στο Instagram και στα δημοσιεύματα περί γάμου με τον Γιάννη Καραβασάνη.

    «Και στην Αμερική καλά είναι και εδώ ωραία είναι. Μου έλειψε λίγο η Ελλάδα. Ηρεμία θέλω και χαρά. Όλα καλά. Όμορφα πράγματα. Ήσυχα, απλά. Μόλις άλλαξε η χρονιά δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί το Shopping Star θα περιμένουμε αλλά όλα πηγαίνουν καλά, είναι πολύ όμορφα, συνεχίζουμε δυναμικά είναι ωραία εκεί. Είδα σε ένα trailer ότι ξεκινάει το GNTM πάλι, εντάξει η αγάπη είναι τεράστια και η αναμονή πολύ μεγάλη από ό, τι έχω καταλάβει.

    Εντάξει το ξέρουμε όλοι είναι ένα πρότζεκτ πολύ αγαπητό πολύ όμορφο πολύ μεγάλο, πολύ διαφορετικό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.  Δε γνωρίζω κάτι, είναι νωρίς ακόμα για τις συζητήσεις», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Και συνέχισε: «Δεν έχω ξαναπαντρευτεί. Αν και μου έχουν ευχηθεί αρκετοί και δεν ξέρω για ποιον λόγο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Maido: Η ιστορία και το μενού του εστιατορίου που ανακηρύχθηκε κορυφαίο στον κόσμο για το 2025

    Όταν ο δεύτερης γενιάς Ιαπωνο-Περουβιανός, Mitsuharu «Micha» Tsumura αποφάσισε...

    Αναπτυξιακός Νόμος: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το καθεστώς της μεταποίησης – Στα €150 εκατ. ο προϋπολογισμός

    Στην ανάγκη για μια πιο παραγωγική και ανταγωνιστική ελληνική οικονομία, με...

    «Μποτιλιάρισμα» στα Στενά του Ορμούζ: 143 πλοία αναμένουν διέλευση, στα ύψη οι ναύλοι

    Με ρυθμό αυξανόμενης νευρικότητας κινούνται οι ναυτιλιακές αγορές, καθώς η...

    ΠΑΤΡΑ: Επίσκεψη του Ψωμά στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ για συγχαρητήρια

    Τα συγχαρητήρια της δημοτικής παράταξης «σπιράλ» στη ΝΟΠ, για...