Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με πήραν τηλέφωνο να πάω να κάνω το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού»

    Ημερομηνία:

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για αρκετά χρόνια έμενε στην Αμερική κυνηγώντας το όνειρό της για μια καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Το μοντέλο και παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε σήμερα πως την πήραν τηλέφωνο από την Αμερική καθώς ήρθε η σειρά της για να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

    Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τους συνεργάτες της η παρουσιάστρια του Alpha είπε πως δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την Αμερική, προκειμένου να πάει να κάνει το εμβόλιο γιατί έφτασε η σειρά της.

    «Αφήστε με έχω σκάσει… Με πήραν από την Αμερική να πάω να κάνω το εμβόλιο, ότι είμαστε έτοιμοι για τη δική μου ηλικία. Άστο! Θα περιμένω εδώ στην Ελλάδα να το κάνω του χρόνου. Δεν μπορώ να πάρω δύο μέρες άδεια για να πάω, γιατί πρέπει να μπω σε καραντίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σκανδάμης : Αποχαιρετισμός στον Δημήτρη Ανάγνου

    Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Δικηγόρος, Στέλεχος του...

    Κωστούλας: «Περηφάνεια για το πρώτο μου γκολ στην Premier League»

    Ο Μπάμπης Κωστούλας έδειξε ένα δείγμα του ταλέντου του. Στην μόλις...

    Αμαλία Κωστοπούλου: Το πάρτι για τον πολιτικό γάμο της με τον Τζέικ Μέντγουελ

    Με ένα πάρτι γιόρτασαν την επισημοποίηση της σχέσης τους...