Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πόσο τυχερή είμαι που ζω αυτή τη στιγμή, χωρίς πίεση, χωρίς φασαρία

    Ημερομηνία:

    Με θέα το απέραντο γαλάζιο, τη γαλήνη της φύσης και την αλμύρα της θάλασσας, η Πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου περνά ήρεμες ημέρες σε κάποιο νησί του Αιγαίου. 

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, άβαφτη και εμφανώς χαλαρή, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις γεμάτες ηρεμία και ευγνωμοσύνη.

    Σε ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, περιγράφει την απλότητα μιας ήσυχης ημέρας μπορεί να γίνει πηγή ευγνωμοσύνης, όταν αφήσεις χρόνο στον εαυτό σου να την απολαύσει.

    Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
    «Αγαπημένο μου ημερολόγιο, σήμερα ξύπνησα αργά, γύρω στις δώδεκα. Το χρειαζόμουν, νομίζω. Τώρα κάθομαι με τον ελληνικό καφέ μου, κοιτάζω τη θέα και νιώθω μια απίστευτη ηρεμία.

    Όλα γύρω μου είναι τόσο ήσυχα. Ακούγονται μόνο κάποιοι μακρινοί ήχοι, και φυσάει ένα απαλό αεράκι.

    Νιώθω ευφορία. Σαν να έχει σταματήσει για λίγο ο χρόνος. Και σκέφτομαι πόσο όμορφη μπορεί να είναι η απλότητα, όταν της δώσεις χώρο. Πόσο τυχερή είμαι που ζω αυτή τη στιγμή, χωρίς πίεση, χωρίς φασαρία.

    Μόνο εγώ, ο καφές μου, το Αιγαίο που απλώνεται μπροστά μου και μια βαθιά αίσθηση ευγνωμοσύνης», έγραψε

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο after party των BAFTA

    Στο after party των βραβείων BAFTA έδωσαν «το παρών» η Κλέλια Ανδριολάτου και...

    Θεσσαλονίκη: Έμπαιναν μέσα σε αρχαιολογικούς χώρους με 4X4 και έσκαβαν για να βρουν αρχαία

    Στη σύλληψη τριών ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί...

    Πάτρα: Αγρια επίθεση σε καρναβαλιστές… επειδή ένας φορούσε διακριτική ποδοσφαιρικής ομάδας

    Ένταση επικράτησε τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας (23.02.26) στην...

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...