Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξανά ερωτευμένη – Με νέο σύντροφο στην παραλία

    Ημερομηνία:

    Σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Παρά τις φήμες που την ήθελαν να επιστρέφει στην αγκαλιά του SNIK, κάτι τέτοιο φαίνεται πως τελικά δεν ισχύει.

    Ο ράπερ είναι ζευγάρι με νεαρή από τη Θεσσαλονίκη και η παρουσιάστρια έχει νέο φλερτ.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού You, το μοντέλο έχει κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε παραλία στα Κουφονήσια με νέο συνοδό.

    Είναι ψηλός, μελαχρινός και οι δυο τους είχαν μια ιδιαίτερη οικειότητα μεταξύ τους.

    Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξανά ερωτευμένη – Με νέο σύντροφο στην παραλία

    Ποζάρει ημίγυμνη στα Κουφονήσια και προκαλεί πανικό

    Θυμίζουμε ότι το γνωστό μοντέλο αυτές τις ημέρες κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρίσκεται στα Κουφονήσια, για να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα και να ξεκουραστεί.

    Στο αγαπημένο της νησί η Ηλιάνα διασκεδάζει, κάνει τις βουτιές της και δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media.

    Στις τελευταίες της αναρτήσεις μάλιστα, πόζαρε είτε ημίγυμνη είτε με το μαγιό της και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κώστας Μακρής: «Χρειαζόμαστε ένα… ΔΗΠΕΘΕ Καραγκιόζη»

    Πενήντα χρόνια πίσω από μπερντέδες, ο πιο αυθεντικός της...

    Aχαϊα: Πένθος στην οικογένεια του Νίκου Αναδιώτη

    Δύσκολες στιγμές για τον Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ Νίκο Αναδιώτη...

    Λίμνη του Μόρνου: Βίντεο από ψηλά που κόβει την ανάσα – Το βυθισμένο χωριό «ξαναζωντανεύει» καθώς το νερό υποχωρεί

    Ένα βίντεο από drone που κόβει την ανάσα αποτυπώνει τη δραματική μείωση...