Ηλίας Βρεττός: Φιλιά κάτω από το νερό με την καλλονή σύντροφό του, Αναστασία

    Ημερομηνία:

    Στην Πολύαιγο απολαμβάνει τις διακοπές του ο Ηλίας Βρεττός μαζί με την αγαπημένη του, Αναστασία Δεληγιάννη.

    Το ζευγάρι χαίρεται τις χαλαρές στιγμές του καλοκαιριού και δείχνει πολύ ερωτευμένο. Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανάρτησε μερικά κοινά τους στιγμιότυπα.

    Στις φωτογραφίες, ποζάρει με την καλλονή σύντροφό του κάτω από το νερό και ανταλάσσουν τρυφερά φιλιά.

    «Εσύ και εγώ», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης ο Ηλίας Βρεττός.

    Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 2,5 περίπου χρόνια και δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής, σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με την Αναστασία.

    Η κοπέλα του είναι personal trainer και όπως εξήγησε ο Ηλίας Βρεττός, το γεγονός ότι δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο βοήθησε πολύ στο να συνεχίσουν μαζί.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το Σάββατο η κηδεία του Σωκράτη Καραγιάννη

    Το Σάββατο η κηδεία του 49χρονου Πατρινού Σωκράτη Καραγιάννη...

    Προχωρά η σύνδεση Πατρών-Πύργου με το λιμάνι Κυλλήνης

    Σε τροχιά ολοκλήρωσης εισέρχονται επιτέλους τα έργα διασύνδεσης του...

    Αυτοί είναι οι πιο φρικτοί τρόποι να πεθάνεις, σύμφωνα με την επιστήμη

    Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, αλλά η επιστήμη έχει αποκαλύψει...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Συνταγή για ψαρονέφρι με εύκολη σάλτσα κρασιού

    Το χοιρινό φιλέτο είναι από τα εύκολα και οικονομικά κομμάτια κρέατος που μπορούμε να ετοιμάσουμε...