Ηλικιωμένος κατηγορείται για την κακοποίηση της συζύγου και της 8χρονης κόρης του

    Ημερομηνία:

    Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ηλικιωμένος, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, καθώς κακοποιούσε τη γυναίκα του και το παιδί του σε χωριό της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

    Πρόκειται για 70χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε την οκτάχρονη κόρη του αλλά και την 30χρονη σύζυγό του, όταν αυτή διαμαρτυρήθηκε για την κακοποίηση του παιδιού.

    Ο 70χρονος την έπιασε από τα μαλλιά, την έσυρε και την γρονθοκόπησε, ενώ την τραυμάτισε στα δάχτυλα με ένα μαχαίρι, σύμφωνα με την καταγγελία.

    Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22-8-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΩΝ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟ ΣΥΝ/ΧΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ Δ/ΣΗΣ ΣΥΓ/ΝΙΩΝ ΕΤΩΝ 74 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ...

    Νέα διάρρηξη ΙΧ στο Ρίο

    Διάρρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Κωνσταντινουπόλεως...

    O λόφος Μπόρτζι έξω από την Πάτρα που κάηκε! Εικόνες από drone που δείχνουν την μεγάλη καταστροφή!

    Ο αρχαιολογικός χώρος της Βούντενης και συγκεκριμένα το Μυκηναϊκό...

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...