Ηλικιωμένος κατηγορείται για την κακοποίηση της συζύγου και της 8χρονης κόρης του

    Ημερομηνία:

    Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ηλικιωμένος, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, καθώς κακοποιούσε τη γυναίκα του και το παιδί του σε χωριό της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

    Πρόκειται για 70χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι χτύπησε την οκτάχρονη κόρη του αλλά και την 30χρονη σύζυγό του, όταν αυτή διαμαρτυρήθηκε για την κακοποίηση του παιδιού.

    Ο 70χρονος την έπιασε από τα μαλλιά, την έσυρε και την γρονθοκόπησε, ενώ την τραυμάτισε στα δάχτυλα με ένα μαχαίρι, σύμφωνα με την καταγγελία.

    Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επετειακή παράσταση στο Περί Σκιών από τον Χρήστο Πατρινό: «Ο Καραγκιόζης στην επανάσταση και οι ήρωες του 1821»

    Αφιέρωμα στην επανάσταση του ’21 με ηρωική-πατριωτική παράσταση θα...

    Εθελοντική αιμοδοσία στην Κρήνη την Κυριακή

        Ό Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας ...

    Ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και η Βουπρασία… απέκτησαν δημοτική αστυνομία – φωτο

    Ιστορική Πρεμιέρα για τη Δημοτική Αστυνομία στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ​Πραγματοποιήθηκε...

    ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ για Οδοντωτό: Να επιστρέψει στις ράγες άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ...