Ίλιον: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 80χρονος που δέχτηκε επίθεση όταν πήγε να κόψει λεμόνια

    Ημερομηνία:

    Στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 80χρονος άνδρας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση όταν, στην προσπαθειά του να κόψει λίγα λεμόνια από δέντρο που βρισκόταν έξω από το σπίτι 65χρονου στο Ίλιον, ο τελευταίος τον έσπρωξε με συνέπεια να πέσει και χτυπήσει στο κεφάλι.

    Η δικηγόρος του 80χρονου, Τιτίκα Μουράτογλου μίλησε στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι ο πελάτης της «νοσηλεύται στη ΜΕΘ και είναι ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση», υπογραμμίζοντας ότι «οι γιατροί δεν είναι τόσο αισιόδοξοι».

    Μάλιστα, η κ. Μουράτογλου επισήμανε ότι ο 65χρονος επισκέφθηκε το Θριάσιο Νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του 80χρονου και είπε στις κόρες του ότι θέλει να ζητήσει συγγνώμη.

    «Όταν έγινε το συμβάν, δεν έμεινε καν να τον βοηθήσει. Έφυγε και γύρισε μετά από κάποια ώρα, όταν είχαν φτάσει οι πρώτες βοήθειες», είπε η δικηγόρος του άτυχου ηλικιωμένου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ποιες περιοχές δεν θα έχουν νερό την Κυριακή 1η Μαρτίου

    Λόγω προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος από την ΔΕΗ, που επηρεάζει κεντρικά...

    Στρατιωτική υπεροπλία του Πακιστάν έναντι του Αφγανιστάν: Η κατάσταση των οπλοστασίων τους ενόψει πιθανής πολεμικής κλιμάκωσης

    Οι διασυνοριακές συγκρούσεις μεταξύ Πακιστάν και Αφγανιστάν εντάθηκαν κατά τη διάρκεια...

    «Πάτρα Ενωμένη»: Το «δίκιο του εργάτη» και η πολιτική κυβίστηση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πατρέων

    Ακολουθεί η ανακοίνωση από την παράταξη, «Πάτρα Ενωμένη»: Ο απόλυτος...