Ίλιον: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 80χρονος που δέχτηκε επίθεση όταν πήγε να κόψει λεμόνια

    Ημερομηνία:

    Στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 80χρονος άνδρας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση όταν, στην προσπαθειά του να κόψει λίγα λεμόνια από δέντρο που βρισκόταν έξω από το σπίτι 65χρονου στο Ίλιον, ο τελευταίος τον έσπρωξε με συνέπεια να πέσει και χτυπήσει στο κεφάλι.

    Η δικηγόρος του 80χρονου, Τιτίκα Μουράτογλου μίλησε στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι ο πελάτης της «νοσηλεύται στη ΜΕΘ και είναι ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση», υπογραμμίζοντας ότι «οι γιατροί δεν είναι τόσο αισιόδοξοι».

    Μάλιστα, η κ. Μουράτογλου επισήμανε ότι ο 65χρονος επισκέφθηκε το Θριάσιο Νοσοκομείο προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του 80χρονου και είπε στις κόρες του ότι θέλει να ζητήσει συγγνώμη.

    «Όταν έγινε το συμβάν, δεν έμεινε καν να τον βοηθήσει. Έφυγε και γύρισε μετά από κάποια ώρα, όταν είχαν φτάσει οι πρώτες βοήθειες», είπε η δικηγόρος του άτυχου ηλικιωμένου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...