#ημέραμνήμης!!! O Εμποροεπαγγελματικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Δ.Αιγιαλειας δίνει το παρών

    Ημερομηνία:

    Όπως κάθε χρόνο έτσι και τριάντα χρόνια μετά, στο σημείο μηδέν. Εκεί όπου ο χρόνος σταμάτησε, ακριβώς στις τρεις και τέταρτο τα ξημερώματα. Το ημερολόγιο έγραφε 15 Ιουνίου του 1995. Ημερομηνία που δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ, τουλάχιστον από εμάς που ζήσαμε την καταστροφή και επιβιώσαμε.

    Εμείς χάσαμε τα σπίτια μας, άλλοι όμως έχασαν τους αγαπημένους τους, κάτω από τα χαλάσματα, ακριβώς σε αυτό το σημείο που στεκόμαστε σήμερα για να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μνήμη αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο άδικα.
    Ελπίδα όλων, να μην θρηνήσουμε ποτέ πια θύματα.
    Μαζί με τον Διονύση Τσουκαλά Στρατηγό ε.α Αστυνομίας και τέως Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας,(από τους πρώτους που κατεύθασαν στο συμβάν) , στο καθιερωμένο μας ραντεβού κάθε χρόνο, για να μην ξεχάσουμε ποτέ τους ανθρώπους που έφυγαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Falling Walls Lab Greece” – Στις 19 Σεπτεμβρίου ο διαγωνισμός καινοτομίας στην Πάτρα

    Το Falling Walls Lab είναι ένας κορυφαίος διαγωνισμός pitch...

    Πάτρα: Σήμερα δικάζεται η μάνα που άφησε αβοήθητο το παιδί της

    Στο αυτόφωρο θα δικαστεί σήμερα μητέρα που συνελήφθη το βράδυ...

    Με Αλιάγα το πρώτο κουδούνι στο Μεσολόγγι, σε ποιο σχολείο πήγε

    Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τους μαθητές, τις...

    75 κρούσματα ιού του Δυτικού Νείλου και 5 θάνατοι- Στη λίστα και οι 3 νομοί της Δυτικής Ελλάδας

    Συνολικά 75 κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού...