Ημερίδα της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος για την αναδοχή και την αποϊδρυματοποίηση

    Ημερομηνία:

    Η προώθηση του θεσμού της Αναδοχής παιδιών, ως μέτρο παιδικής προστασίας ανήλικων που στερούνται προσωρινά, για διάφορους λόγους, τη βιολογική τους οικογένεια αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

    Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 στις 11.30 το πρωί, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει μία διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα την «Αναδοχή και την Αποϊδρυματοποίηση», με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας.

    Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν η Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο αρμόδιος σε θέματα Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας στην ΠΔΕ, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και η Γιώτα Μάνθου, Κοινωνική λειτουργός –Ψυχολόγος, Υπεύθυνη Επιχειρησιακής συντονιστικής Υπηρεσίας Δράσεων Παιδικής Προστασίας Ε.Κ.Κ.Α.

    Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Αντιπεριφερειάρχες Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά και Ηλείας, Βασίλειος Γιαννόπουλος, αντίστοιχα.

    Στην Ημερίδα θα παρουσιαστεί τέλος και το τηλεοπτικό σποτ που δημιούργησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τη βοήθεια του Πατρινού Σκηνοθέτη-Σεναριογράφου Παναγιώτη Φαφούτη. Το σποτ προωθεί το μήνυμα «Μία Οικογένεια για Κάθε Παιδί», ώστε ο καθένας να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί, προσφέροντας μέσα από το θεσμό της Αναδοχής βοήθεια σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

    Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει την Ημερίδα μέσω του συνδέσμου: https://www.youtube.com/watch?v=J7RFI06pJ-s  απ’ όπου θα μεταδίδεται ζωντανά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακίνητα: Οι 8+1 «στόχοι» της Εφορίας για «μαύρο» χρήμα

    Εκτός από νέα κίνητρα (όπως «1 ενοίκιο δώρο») για...

    Louis Vuitton: Η Μύκονος που “απογειώνει” τα κέρδη και τα χρυσά μερίσματα

    H νέα ‘signature’ τσάντα της Louis Vuitton με το όνομα “Express” αναμένεται να...

    Χωρίς αύξηση για τέταρτη χρονιά περίπου 650.000 συνταξιούχοι – Το «αγκάθι» της προσωπικής διαφοράς

    Περίπου 650.000 συνταξιούχοι στην Ελλάδα κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς...

    Ακριβότερη ενέργεια από το 2027: «Πράσινος φόρος» 800 εκατ. ευρώ το χρόνο για τα νοικοκυριά και τις μικρές επιχειρήσεις

    Σημαντικές επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις αναμένεται να...