Ιμπραΐμοβιτς: η ώρα της μεγάλης επιστροφής

    Ημερομηνία:

    Σχεδόν πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή του από το διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα κι ενώ διανύει το 40ο έτος της ηλικίας του, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στην εθνική Σουηδίας!

    BOOKTICKETS

    Το όνομα του επιθετικού της Μίλαν βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που ανακοίνωσε πριν λίγο ο εκλέκτορας των Σκανδιναβών, Γιάνε Άντερσον, ενόψει των πρώτων αγώνων για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022, όπου μετέχει και η εθνική Ελλάδας.

    Εφόσον ο “Ιμπρα” είναι υγιής, θα κάνει την επανεμφάνισή του με την εθνική Σουηδίας στις 25/3, στην αναμέτρηση με τη Γεωργία στη Σόλνα, ενώ θα ακολουθήσει τρεις ημέρες αργότερα (28/3) το παιχνίδι με το Κόσοβο στην Πρίστινα.

    Ο Ιμπραΐμοβιτς είχε αποσυρθεί από την εθνική ομάδα μετά το EURO 2016, έχοντας καταγράψει 116 συμμετοχές και 62 γκολ (πρώτος σκόρερ στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σαλαμίνα: Προφυλακιστέα η 46χρονη για τη δολοφονία της πεθεράς της- Tι επικαλέστηκε

    Προφυλακιστέα κρίθηκε η 46χρονη για τη δολοφονία της 75χρονης πεθεράς της στη Σαλαμίνα, με...

    Δήμος Αιγιαλείας: Εξασφάλιση χρηματοδότησης 1.000.000€ για την αντιμετώπιση της διάβρωσης στην Αιγείρα

    Ο Δήμος Αιγιαλείας ανακοινώνει "την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 1.000.000 ευρώ από...

    Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με τη Μέτσολα: Η ρευστή κατάσταση απαιτεί από την Ευρώπη να ενηλικιωθεί

    Στο Μέγαρο Μαξίμου υποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Ρομπέρτα Μέτσολα, μετά την κοινή...

    Γιατί στις 3 Δεκεμβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία

    Αν και οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά, η δομή των...