Ινδία: Ανησυχία για μυστηριώδη νόσο που έχει σκοτώσει 17 ανθρώπους, παιδιά τα περισσότερα από τα θύματα

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός στην Ινδία για μία μυστηριώδης ασθένεια που έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε 17 ανθρώπους. Όλοι οι θάνατοι συνέβησαν στις περιοχές Τζαμού και Κασμίρ από τις 7 Δεκεμβρίου ως τις 19 Ιανουαρίου.

    Δώδεκα από τους νεκρούς είναι παιδιά. Τα έξι μάλιστα είναι αδέλφια. Επίσης, υπάρχουν άλλα πέντε άτομα που νόσησαν και ανέρρωσαν.

    Τα θύματα είχαν συμπτώματα που έμοιαζαν με τροφική δηλητηρίαση.

     

    Τα συμπτώματα που εμφανίζονται

    Τα θύματα είχαν συμπτώματα που έμοιαζαν με τροφική δηλητηρίαση, αλλά έχαναν ξαφνικά τις αισθήσεις τους. Τα πρώτα πέντε θύματα έκαναν εμετούς και είχαν διάρροια. Άλλα είχαν πόνο στον λαιμό και αναπνευστικά προβλήματα.

    Ένα πρώτο πόρισμα δείχνει ότι αιτία μπορεί να είναι η κατανάλωση μολυσμένης τροφής και νερού. Οι Αρχές ζητούν από τους ντόπιους να μην πίνουν νερό από την τοπική πηγή μέχρι να ελεγχθεί για επικίνδυνες ουσίες, όπως τα φυτοφάρμακα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Τραμπ έδειξε με περηφάνια στους Ευρωπαίους ηγέτες τη συλλογή του με… καπέλα MAGA

    Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στη Σύνοδο Κορυφής στον Λευκό...

    Στο στόχαστρο το TikTok και Instagram: Κατηγορίες για προώθηση περιεχομένου αυτοκαταστροφής σε εφήβους

    Μια νέα αποκαλυπτική μελέτη που δημοσιεύθηκε από το Ίδρυμα Molly...

    Ο Πούτιν θέτει τον παράγοντα Κίνα στις εγγυήσεις – «Όχι» στην αποστολή στρατού στην Ουκρανία λέει ο Τραμπ

    Σύμφωνα με τo Axios ο  Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο,...