Ινδία: Έκοψε τα γεννητικά όργανα του συντρόφου της όταν πήγε να βιάσει την κόρη της

    Ημερομηνία:

    Μια 36χρονη γυναίκα φέρεται να έκοψε το πέος του 32χρονου συντρόφου της, όταν εκείνος προσπάθησε να βιάσει την 14χρονη κόρη της, στην περιοχή Mahewaganj, ανατολικά του Νέου Δελχί της Ινδίας.

    Το ζευγάρι ζούσε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, αφότου η γυναίκα χώρισε από τον σύζυγό της, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού.

    «Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα», δήλωσε στους Times of India η γυναίκα. «Εργαζόμουν στο αγρόκτημα όταν συνέβη το περιστατικό. Ευτυχώς, επέστρεψα στο σπίτι την τελευταία στιγμή και τον έπιασα να το κάνει», πρόσθεσε η ίδια.

    «Επιτέθηκε ακόμη και σε μένα, ενώ προσπαθούσα να σώσω την κόρη μου, οπότε έφερα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του έκοψα τα γεννητικά του όργανα για να του δώσω ένα μάθημα», συμπλήρωσε η γυναίκα.

    Η αστυνομία δήλωσε στους Times of India ότι ο 32χρονος έχει «συλληφθεί» για βιασμό, αλλά η υγεία του είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ στη μητέρα θα απαγγελθούν κατηγορίες.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Madalina Ghenea με sexy μαύρο bodysuit

    Η Madalina Ghenea μας δείχνει το αψεγάδιαστο κορμί της...

    Θρίλερ στο Ελληνικό: Νέες πληροφορίες για την οικιακή βοηθό της οικογένειας – Και τρίτη γυναίκα εμπλέκεται στην υπόθεση

    Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τους τρεις θανάτους της οικογένειας...

    Κλάδος αυτοκινήτου: Υποχρεωτικό το ψηφιακό πελατολόγιο από 1η Ιουλίου – Τι αλλάζει για συνεργεία και εμπόρους

    Από την 1η Ιουλίου 2025, οι επιχειρήσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου θα...