Ινδία: Η στιγμή που χιονοστιβάδα «καταπίνει» ομάδα σκιέρ – Δύο νεκροί

    Ημερομηνία:

    Τραγικό θάνατο από χιονοστιβάδα βρήκαν στην Ινδία δύο σκιέρ από την Πολωνία με το χιόνι να παρασύρει άλλα 21 άτομα, τα οποία, όμως, διασώθηκαν.

    Στο βίντεο φαίνεται ένα τοίχος χιονιού να κατεβαίνει από την ύψους 4.400 μέτρων κορυφή του όρους Αφαρβάτ και να «καταπίνει» τους σκιέρ.

     

    Συνολικά το χιόνι σκέπασε 21 τουρίστες και τους δύο οδηγούς τους από το Κασμίρ όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

    Στην επιχείρηση που ακολούθησε οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο ανέσυρσαν νεκρούς δύο σκιέρ από την Πολωνία ενώ κατάφεραν να ανασύρουν σώους 19 ξένους τουρίστες και τους δύο οδηγούς από το Κασμίρ.

    Οι διασωθέντες, η εθνικότητα των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου τους χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες μετά την περιπέτεια με τη χιονοστιβάδα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ποιος πρώην βουλευτής πουλά εξαιρετικό λάδι σε καλή τιμή;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%8e%ce%b7%ce%bd-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac-%ce%b5%ce%be%ce%b1/

    Μειώνουμε τη σπατάλη τροφίμων με «πράσινες» συνήθειες

    Ένα μεγάλο περιβαλλοντικό θέμα, με σημαντικές οικονομικές και κοινωνικές...

    Μια 16χρονη που πέθανε τον 7ο αιώνα έχει πλέον πρόσωπο-Η μοναδική ιστορία της

    Χάρη στην τεχνολογία μπορούμε να δούμε για πρώτη φορά...