Ινδία: Τραγωδία σε ινδουιστικό ναό – Μαρτυρικός θάνατος για 13 πιστούς όταν υποχώρησε το πάτωμα

    Ημερομηνία:

    Τουλάχιστον 13 ινδουιστές πιστοί σκοτώθηκαν ενώ άλλοι δέκα διασώθηκαν μετά την κατάρρευση του πατώματος σε έναν ναό της Ινδίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

    Περίπου 25 πιστοί έπεσαν μέσα σε ένα μπαολί, ένα πλατύ φρεάτιο με σκαλοπάτια στα τοιχώματά του που χρησιμοποιείται σε θρησκευτικές τελετές, όταν το πάτωμα του ναού, που το κάλυπτε, υποχώρησε κάτω από το βάρος τους.

    Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Ιντόρε του κρατιδίου Μάντια Πραντές.

    «Η αστυνομία εντόπισε έντεκα πτώματα μέσα στο φρεάτιο και δύο άνθρωποι υπέκυψαν στα τραύματά τους στο νοσοκομείο» όπου είχαν μεταφερθεί, είπε στους δημοσιογράφους ο Ναρόταμ Μίσρα, ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου αυτού.

    Οι τοπικές αρχές διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.

    Ένας αξιωματικός της αστυνομίας, ο Μανίς Καπούρλια, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται ακόμη. Σε πλάνα που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται διασώστες να τοποθετούν σχοινιά και σκάλες για να φτάσουν στους παγιδευμένους πιστούς.

    Αυτήν την περίοδο οι ναοί στην Ινδία κατακλύζονται από πιστούς, με την ευκαιρία της θρησκευτικής γιορτής Ράμα Ναβάμι προς τιμή της ινδουιστικής θεότητας Ράμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ταυτοποιήθηκαν τρεις άνδρες που ενεπλάκησαν σε νέο επεισόδιο αθλητικής βίας

    Οι κατηγορούμενοι προκάλεσαν σωματικές βλάβες σε άνδρα που παρακολουθούσε αγώνα...

    Συνελήφθη 14χρονος κατηγορούμενος για εκβίαση σε βάρος ανήλικου στην Αμαλιάδα

    Ο κατηγορούμενος απέσπασε τμηματικά από 12χρονο με την απειλή...

    Ν.Δ.: Οι νέοι αναπληρωτές Γραμματείς στη Γραμματεία Οργανωτικού-Ο Ιωάννης Δαρδαμάνης στην Δυτική Ελλάδα

    Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Με απόφαση του...

    Συνελήφθη 13χρονος για σωματική βλάβη σε βάρος 12χρονου

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Βάρδα, από αστυνομικούς του...