Ινδονησία: Η σοκαριστική στιγμή που τα ορμητικά κύματα παρασέρνουν 20χρονο μέσα στη θάλασσα

Ημερομηνία:

Ένας 20χρονος άνδρας παρασύρθηκε από ένα γιγαντιαίο κύμα τη στιγμή που οι φίλοι του αποθανάτιζαν τη στιγμή, καθώς ο άτυχος νεαρός επισκεπτόταν μία παραλία στις ακτές της Ινδονησίας.

Ο Roni Josua Simanjuntak αποφάσισε να βγει φωτογραφία με φόντο τα κύματα κατά μήκος της απόκρημνης ακτής της παραλίας Kedung Tumpang στην Ανατολική Ιάβα, σύμφωνα με τη Mirror.

Τα νερά ήταν αρχικά ήρεμα και μερικοί από τους φίλους του Roni κολυμπούσαν στα τεράστια βράχια της ακτής. Όμως σύντομα ξεκίνησαν οι πρώτες φουρτούνες.

Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το τρομακτικό περιστατικό δείχνει τη στιγμή που ο 20χρονος σκεπάστηκε από ένα τεράστιο κύμα, το οποίο τον τράβηκε μέσα στον Ινδικό Ωκεανό.

Η δύναμη του νερού ρίχνει τον 20χρονο, ο οποίος γλιστράει από το βράχο και πέφτει στα ορμητικά νερά.

Οι μάρτυρες ακούγονται να γελάνε αρχικά, όμως τα γέλια κόπηκαν όταν συνειδητοποίησαν ότι ο Roni δεν φαινόταν πουθενά. O 20χρονος ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Συλλογικές συμβάσεις: Αυξήσεις μισθών έως 19,6% και νέα επιδόματα – Ποιοι εργαζόμενοι κερδίζουν

Νέες αυξήσεις μισθών, πρόσθετα επιδόματα και οικονομικές ενισχύσεις για...

Σεφ έχασε τη δουλειά του για έναν ανανά και μια πίτσα

Τη δουλειά του έχασε ένας Ιταλός σεφ στην Αυστραλία,...

Ο εγκέφαλος παίζει ανάμεσα σε δύο πραγματικότητες 15 φορές το δευτερόλεπτο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%ad%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3/