Ινδονησία: Κροκόδειλος κατασπάραξε μάνα και γιο

    Ημερομηνία:

    Μητέρα και γιος σκοτώθηκαν από κροκόδειλο στην Ινδονησία, ενώ το σώμα της γυναίκας αναζητείται ακόμη.

    Η 64χρονη Αλβίνα Ντόκι έπλενε τα ρούχα της οικογένειάς της στον ποταμό Λεντεβέρο το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο κροκόδειλος εμφανίστηκε από τα θολά νερά και της επιτέθηκε στην επαρχία Ανατολική Νούσα Τενγκάρα.

    Ο σύζυγός της, ο 60χρονος Γκαμπριέλ Σίνιο, δήλωσε ότι άκουσε έναν «ύποπτο ήχο από τα νερά» και γύρισε, μόνο για να δει τη γυναίκα του παγιδευμένη στα σαγόνια του κροκόδειλου. Πέταξε πέτρες στο ερπετό με την ελπίδα να τον διώξει, αλλά εκείνο τράβηξε την Αλβίνα στα βάθη του ποταμού.

    Φλίγκος

    Η οικογένεια ανέφερε το περιστατικό στην τοπική αστυνομία και ομάδα διάσωσης κατέφτασε στην περιοχή.

    Σύμφωνα με την Daily Mail, αργότερα εκείνο το βράδυ εθελοντές και κάτοικοι, συμπεριλαμβανομένου του γιου της Αλβίνας, του 35χρονου Βιλσίλιο Λόμι, συνέχιζαν την αναζήτηση στον ποταμό για το σώμα της Αλβίνας.

    Ωστόσο, με πληροφορίες από το newsbeast, καθώς η αναζήτηση ήταν σε εξέλιξη, ο κροκόδειλος επέστρεψε τη νύχτα και επιτέθηκε στον Βιλσίλιο, ο οποίος είχε απομακρυνθεί από την ομάδα προσπαθώντας να καλύψει περισσότερη περιοχή. Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι παρακολουθούσαν τον κροκόδειλο να αρπάζει τον νεαρό άντρα και να τον τραβά κάτω από το νερό.

    Το πρωί της επόμενης ημέρας, το σώμα του Βιλσίλιο βρέθηκε να επιπλέει στον ποταμό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η μάχη του γάλακτος: Ερχονται νέα deals και επενδύσεις στην πρωτογενή παραγωγή

    Η φθίνουσα παραγωγή γάλακτος στη χώρα και παράλληλα οι ανάγκες των μεγάλων...

    Πάνω από 400.000 επιθέσεις hackers σε τραπεζικές συναλλαγές – Ποιοι πληρώνουν το «μάρμαρο»

    Μπορεί οι επιθέσεις hacking να μειώνονται σε ό,τι αφορά στους τραπεζικούς...

    Η δικαστικός που έγινε εστιάτορας στη Μεσσηνία

    Το πρωινό φως διαχέεται απαλά μέσα από τα παράθυρα...

    Serial killer στην Ιταλία: Ο δολοφόνος της συνοδού πολυτελείας είχε σκοτώσει και άλλο κορίτσι

    Ως πιθανός serial killer εξετάζεται, πλέον, ο 32χρονος Ρουμάνος,...